Denizli'de hafta sonunda sıcaklık düşüşüne dikkat!

Denizli'de hafta sonunda sıcaklık düşüşüne dikkat!

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre; Denizli'de hafta sonunda ani sıcaklık düşüşü olacağı gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir havanın görüleceği belirtildi.

A+A-

Meteoroloji'den sağanak yağışlı hava uyarısı gelmeye devam ediyor. Denizli'de özellikle Cuma gecesinde düşecek hava sıcaklığı sonrasında Cumartesi gününde yağışlı ve soğuk bir hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre; Kocaeli, Bartın, Erzurum, Van, Samsun'un doğusu ile Ordu'nun batı çevrelerinde yağışların oldukça kuvvetli; Sakarya, Düzce, Zonguldak, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağı ifade edildi.

Hava sıcaklıkları Doğu Anadolu'nun doğusunda 6 ila 10 derece , İç bölgelerde 2 ila 4 derece arasında azalacak.

Denizli'de yarın gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı ise en yüksek 26°C civarlarında seyredecek. Cuma gününde ise Denizli'de yine gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava var. Sıcaklık ise 26°C.

Cumartesi günü için Denizli'de gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava hakim olurken hava sıcaklığının ise oldukça düşmesi bekleniyor. Pazar gününden itibaren sıcaklıklar yeniden mevsim normallerine dönecek.

Denizli Hava Durumu 10 Mayıs Cumartesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.