Denizli'de minik eller semaya açıldı!

Denizli'de minik eller semaya açıldı!

Yurt genelinde olduğu gibi Denizli'de de Berat Kandili dualar ve ibadetlerle kutlandı. Berat Kandili gecesinde camilere akın eden çocuk ve gençlerin fazlalılığı da gözlerden kaçmadı.

A+A-

Yurdumuzun genelinde olduğu gibi Denizli'de de Berat Kandili dualar ve ibadetlerle kutlandı. Kandili nedeniyle camilere akın eden vatandaşlar gece geç saatlere kadar ibadetlerini gerçekleştirdi.

Kent genelinde Berat Kandili programları yatsı namazı öncesi başlarken namaz sonrasında da dualar bitmek bilmedi. Berat Kandili'ni fırsat bilen vatandaşlar camilere akın ederken en çok çocukların ve gençlerin sayılarının fazla olması en çok dikkat çeken hadiselerden birisi oldu. Aileleri ile birlikte camilere gelen minikler ufacık ellerini açarak kendileri ve anne babaları için dualar ettiler.

Denizli'de Berat Kandili'nin kutlandığı camilerden birisi de Külliye Camii oldu. Külliye Camii imamı Ali Sürücüoğlu yatsı namazı öncesinde ilahiler okuyarak bu anlamlı gecenin faziletinden bahsetti. Camiler dolduran vatandaşlar ise sevap kapılarının sonuna kadar açıldığı Berat Gecesi'nde namaz kılıp dua ederek günahlarının bağışlanmasını istediler.

Berat Kandili programları kapsamında çok sayıda caminin çevresinde hayır amaçlı olarak lokma da dağıtılarak ikramlarda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.