Denizli'de Sağlıkçılar Tıp Haftasını Eğlenerek Kutladı

Denizli'de Sağlıkçılar Tıp Haftasını Eğlenerek Kutladı

DENİZLİ Devlet Hastanesi'nde, Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında konser ve tiyatro gösterisi sunuldu. Sağlık çalışanları, folklor gösterisi sergiledi.

A+A-

Stres atan sağlık çalışanları, keyifli saatler geçirdi.Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli'de; İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği ile Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte sağlık çalışanları stres attı.

Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu'ndaki etkinliğe; Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Havane Enli, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı. Denizli Devlet Hastanesi'nde daha önce Fizik Tedavi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Beşir Türkmen ve Grup Beyoğlu, konser verdi. Dr. Beşir Türkmen'in söylediği şarkı ve türkülere izleyiciler de eşlik etti.

 

Sağlık çalışanlarına seslenen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, "Sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımızın sağlığı konusunda en önemli görevleri üstlenmektedir. İnsan sağlığının korunması ve hastaların sağlığına kavuşması için büyük özveri gösteren sağlık çalışanlarımızın bir kez daha Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

 

Ardından Denizli Devlet Hastanesi'nde görevli personellerden oluşan 'Neşeli Kalpler' tiyatro grubu; 'Empati', 'Çılgın Mucit', 'Babalar' ve 'Yönetmen' adlı oyunları sergiledi. Oyuncular, performanslarıyla izleyenleri kahkahaya boğdu. Tiyatro oyununun ardından Genel Sekreterlik folklor ekibi; Alyazmam, Yörük Ali, Gırık Tavas zeybekleri ile Harmandalı oynadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.