Denizli’de Ünlüler Geçidi Olacak

Denizli’de Ünlüler Geçidi Olacak

Denizli’de Ünlüler Geçidi Olacak

A+A-

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından bu sene 6.’sı düzenlenecek olan Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın final gecesi 24 Şubat 2018 Cumartesi günü Pamukkale Colossae Thermal Otel’de gerçekleştirilecek.

Ülkemizin genç tasarımcılarına kendilerini gösterme fırsatı veren, yetenekli elleri profesyonel ruh ile buluşturmayı hedefleyen DENİB, bu seneki yarışmayı “3DREAMS” temasıyla düzenliyor.

Denizli ve Denizli dışından yoğun katılımla gerçekleşmesi beklenen yarışmanın final gecesiyle ilgili açıklamalarda bulunan TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması ile geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de hazır giyim sektörüne ve tasarım dünyasına farklı bir bakış açışı getirdiklerini ve yoğun bir tempoda geçen yarışma sürecinin artık sonuna gelindiğini belirterek, heyecanlarının her geçen dakika katlanarak arttığını ifade etti. Son yıllardaki koleksiyonlarda, üç boyutlu baskıların sıklıkla karşılarına çıktığının altını çizen Başkan Kocasert şunları söyledi:

“Artık üç boyutlu baskılar ve aksesuarlar günlük yaşamımızın adeta bir parçası. Biz de bu noktadan hareketle, geleneksel kumaşlara uygulanacak yenilikçi bakış açılarını görmek amacıyla bu seneki yarışmamızın temasını “3DREAMS” olarak belirledik. Yarışmada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve destekçilerimize şimdiden teşekkür ediyor, finalistlerimize başarılar diliyorum.”

Denizli’de Ünlüler Geçidi Olacak…

Kreatif Direktörlüğünü Özlem Kaya’nın ve Yarışma Koçluğunu Mukaddes Başkaya’nın yaptığı yarışmanın jüri üyeleri arasında Hakan Akkaya, Atıl Kutoğlu, Sedef Orman, Emre Erdemoğlu, Niyazi Erdoğan, Özlem Erkan gibi ünlü moda tasarımcıları yer alacak. Finalistlerin hazırladığı kıyafetleri ise Barış Murat Yağcı, Ece Begüm Yücetan, Ebru Öztürk, Gizem Barlak gibi mankenler podyumda sergileyecek.

Moda programlarından tanınan Öykü Serter’in kendine özgü tarzıyla sunuculuk yapacağı defilede, Türk pop müziğinin yükselen sesi Güliz Ayla da konuklarla buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.