Denizli doğa yürüyüşünde buluşuyor!

Denizli doğa yürüyüşünde buluşuyor!

Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü olan ve spor ve doğaseverler 22. kez buluşturacak olan etkinliğin ne zaman yapılacağı belli oldu.

A+A-

Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü Denizli'de başlıyor. 13 Mayıs Pazar günü yapılacak olan doğa yürüyüşünde spor ve doğaseverler 22. kez Kızılcabölük'ten başlayarak Denizli'ye kadar yürüyecekler.

Dünyanın en uzun doğa yürüyüşü 13 Mayıs Pazar gününde Kızılcabölük'ten başlıyor. Spor ve doğaseverleri 22. kez bir arada buluşturacak olan doğa yürüyüşü Denizli'de son bulacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ve Kızılcabölüklüler Vakfı'nın katkıları ile organize edilen bu etap dünyanın en uzun doğa yürüyüşü olarak biliniyor.

Doğa Yürüyüşü 22. Kez

Kızılcabölük-Denizli doğa yürüyüşünün dünyanın en uzun etabına sahip olma özelliği de bir ilk olarak biliniyor. Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, 22 kilometre uzunluğundaki parkurda çeşitli etkinliklerinde yapılacağını söyledi. Tüm Denizlili vatandaşları bu yürüyüşe davet eden Erkli, "21 yıldır bu yürüyüş gerçekleşiyor. Bu yılda 22.'si düzenlenecek. Doğa ile iç içe olmak için bu yürüyüşten yararlanmak gerekiyor. Doğa ve sporseverler bu yürüyüşü kaçırmamalı. Doğa ile mutlaka iç içe olunmalı." dedi.

Erkli ayrıca, "Doğa yürüyüşü Kızılcabölük’te sabah saat 09.00'da başlayacak. Katılmak isteyen vatandaşlarımız 13 Mayıs Pazar gününde Denizli Çamlık girişinden sabah saat 07.00'da kalkacak otobüsleri kullanabilecek. Ancak mutlaka Kızılcabölüklüler Vakfı ile irtibata girilmelidir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.