Denizli Emniyeti Kaçakçılara Nefes Aldırmıyor

Denizli Emniyeti Kaçakçılara Nefes Aldırmıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Geneli Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Uyuşturucuya Yönelik çalışmalar yapıldı.

A+A-

20.01.2020-26.01.2020 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde:

Denizli’de Resmi Belgede Sahtecilik suçu ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen yakalamada 1 adet sahte çek ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında Resmi Belgede Sahtecilik suçundan adli işlem yapılmıştır ve yine Resmi Belgede Sahtecilik suçundan hakkında 2 Yıl 5 Ay Kesinleşmiş Hapis cezası bulunan ve aranan (1) şüpheli şahıs görevli ekibimiz tarafından yakalanmış, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı

Silah Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 6136 SKM kapsamında (1) adet Voltran marka kuru sıkıdan çevirme namlusu açık tabanca,  Tunç-01 ve Double marka (2) adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiş, şüpheli şahsa ve yakalanan malzemeler ile ilgili olarak 6136 Sayılı Kanun kapsamında Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında kanun kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Alkollü İçki Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen yakalamada 169 Şişe Kaçak Sahte Alkol,41 Litre Sahte Alkol yapımında kullanılan Etil Alkol bulunarak el konulmuştur. Konu ile ilgili olarak yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında Alkollü İçki Kaçakçılığı suçundan adli işlem yapılmıştır.

Uyuşturucu Suçları ;

Denizli genelinde 7 ayrı olayda Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan toplam (10) şahıs yakalanmış, Adli makamlara sevk edilen şahıslardan (3)’ü tutuklandı.

Olaylarda;55 gram skunk maddesi,26 gram metamfetamin maddesi, 5 gram eroin maddesi,    1,1 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.