Denizli Emniyeti Kuş Uçurtmuyor

Denizli Emniyeti Kuş Uçurtmuyor

Denizli Emniyet Müdürlüğünce ilde Akaryakıt Kaçakçılığı suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara karşı yakalama çalışmaları gerçekleştirildi.

A+A-

Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından sürdürülen çalışmalar ve 112 acil ihbar hattına vatandaşlar tarafından yapılan ihbarların değerlendirilmesi sonucunda görevli ekipler tarafından Denizli’de akaryakıt kaçakçılığı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara karşı  çalışmalar yapıldı.


 

Yasadışı bir şekilde denetimsiz olarak madeni yağ, baz yağları, bitkisel yağlar sanayide kullanılan çeşitli yağlar veya solvent türü inceltici kimyasal maddelerin doğrudan işlenip standart dışı kaçak akaryakıtların elde edildiği ve ilde bulunan depolarda tanklar ve variller içinde korunarak yasadışı şekilde satışa sunulduğu ile alakalı bilgilere ulaşıldı.

DEPODA BULUNDU

Alınan bu bilgiler doğrultusunda görevli ekiplerce sürdürülen çalışmalarda Denizli’de bulunan bir işyerine ait bir depoda ve bir araçta yasadışı yollar ile farklı kimyasal maddeler karıştırılıp elde edilmiş kaçak karışımlı akaryakıt bulunduğu belirlendi. Görevli ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde işyerinde bulun muş olan plastik ve metal tankların içinde ve bir aracın kapalı kasasına yüklü olan fiber tankta bulunan yakıt üstünde Ulusal Marker Cihazı’yla kontroller yapıldı. Yapılan kontroller sonucunda ölçümde geçersiz akaryakıt sınıfına giren toplamda 3.500 litre karışımlı akaryakıt ve 1 tane akaryakıt dolumunda kullanılan aktarım düzeneği bulunup el konuldu.

 

Operasyonlar sonucunda yakalanmış olan 2 zanlı  ile alakalı Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.