Denizli Emniyeti Kuş Uçurtmuyor

Denizli Emniyeti Kuş Uçurtmuyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince 25 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İl Geneli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Uyuşturucuya Yönelik icraatlar hakkında bir açıklama yapıldı.

A+A-

Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele adına yapılan çalışmalar sonucunda;

5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet Olmak suçu ile ilgili olarak il genelinde yürütülen çalışmalar neticesinde Emtia Kaçakçılığı, Alkol Kaçakçılığı, Akaryakıt Kaçakçılığı ve Biyokaçakçılıkla Mücadelede (yasadışı kaçırılan yabani hayvan ve bitki türleri) suçlarının önlenmesine yönelik 5 ayrı olayda  7 şüpheli şahıs yakalanmış. Haklarında 5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır. Gerçekleştirilen yakalamalar kapsamanda yapılan aramalarda toplam;

-3.250 Litre Karışımlı Akaryakıt,

-757 Adet Kaçak Cinsel İçerikli Ürün,

-444 Adet Kaçak Kol Saati,

-261 Adet Kaçak Parfüm,

-123 Şişe Kaçak/Sahte Alkol,

-2 Adet Endemik Hayvan Türünden böcek (yasadışı kaçırılan yabani hayvan) ele  geçirilmiştir.

 Ayrıca Haklarında Yakalama emri bulunan ve aranan 6 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar neticesinde;

*Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının aracı Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik  suçlarından hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 51 ayrı suç dosyasından 49.300 TL. para cezası ile  aranan 1 şüpheli şahıs görevli ekip tarafından yakalanmış olup, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.

*Resmi Belgede Sahtecilik suçundan 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hesap cezası ile aranan 1 şüpheli şahıs görevli ekibimiz tarafından yakalanmış olup, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.

*Resmi Belgede Sahtecilik suçundan aranan 1 şüpheli şahıs görevli ekibimiz tarafından yakalanmış olup, haklarında adli işlem yapılmıştır.

*Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak suçundan 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hesap cezası ile aranan (1) şüpheli şahıs yakalanmış olup, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.

*Vergi Usul Kanunu’na Muhalefet Olmak suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (1) şüpheli şahıs yakalanmış olup, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.