Denizli Emniyetinden Film Gibi Operasyon

Denizli Emniyetinden Film Gibi Operasyon

Denizli’de emniyet güçleri uyuşturucu tacirlerine hem merkezde hem de taşrada nefes aldırmıyor. Son operasyon ise polislerin bu konuda ne kadar kararlı olduklarını gösterdi.

A+A-

Denizli Emniyeti dağ köylerinde esrar yetiştirildiğini öğrenince 4 ay boyunca teknik ve fizik takip gerçekleştirdi.  Emniyet güçleri büyük bir başarıya imza attı. Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri yaptıkları operasyonun güvenliği için kimi zaman çoban kılığına bile girip takip yaptılar.

Çoban Kılığına Girdiler

Alınan bilgilere göre, İzmir ilinden geldikleri ve Denizli ilinde bazı dağ köylerinde esrar yetiştirdiği ve bu esrarı şehirde torbacı diye de adlandırılan zehir tacirleri aracılığıyla  sattıkları ihbarını alan ekipler ortalama 4 ay evvel düğmeye bastı. Esrarın yetiştirildiği dağ köylerini takibe alan Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları şüpheli görünmemek için kimi zaman kılığına bile girdiler.

Ekipler zehir tacirlerini bu tür yöntemler ile ortalama 4 ay süresince teknik ve fiziki takip altına aldılar.  Çalışmalarını bitiren ekipler daha sonra operasyon için harekete geçtiler. Polis ekipleri İzmir ve Denizli ilinde yaptıkları eş zamanlı baskınlarda elebaşı F.Ç., olan L.B., S.C., ve H.B., adındaki şebeke üyelerini süsüştü yakaladı. Yapılan operasyonlarda satışa hazır bir şekilde 4 kg esrarda ele geçirildi.

Operasyon sonucunda gözaltına alınmış olan şahıslar sağlık denetimlerinden geçirilmek için hastaneye götürüldü. Şahısların işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilecekleri ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.