Denizli Emniyetinden Film Sahnesi Gibi Kovalamaca

Denizli Emniyetinden Film Sahnesi Gibi Kovalamaca

Denizli ilinde, sürücüsü 'dur' uyarısına uymayan bir otomobil, polisin aracın lastiğine ateş açması ile durdurulabildi. Sektiği ifade edilen kurşunun, araçtakilerden bir tanesinin ayağından yaraladığı ifade edildi.

A+A-

Olay, bugün saat 15.00 sularında, Akhan Mahallesi Cafer Sadık Abalıoğlu Caddesi'nde gerçekleşti. Sevindik Mahallesi'nde asayiş denetiminde bulunan polis ekibi, durumundan şüphe duyduğu 45 PD 866 plakalı otomobildekilere 'dur' ihtarını yaptı. Polis ekipleri kimlik kontrolü yapmak istediler.

Tekerlere Kurşun Sıktılar

Polisin yapmış olduğu uyarıya rağmen otomobil sürücüsü kaçmaya başlayınca ekipler de aracın peşine düştüler. Denetim noktasından Cafer Sadık Abalıoğlu Caddesi'ne kadar ortalama 5 kilometre kaçan,  ve içerisinde 3 kişi olduğu belirtilen  aracı durdurmak için polis ekipleri tarafından aracın lastiklerine tabanca ile ateş edildi.

Lastiği patlamış olan araç kovalamaca sonunda durdurulabildi. Polis ekiplerinin attığı kurşunlardan seken kurşunlardan bir tanesinin, otomobilin içerisindeki bir kişinin sağ ayağına denk geldiği öğrenildi. Polis ekipler tarafından olay yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Haberi alıp gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar. Daha sonra da yaralanan şahıs, polis eşliğinde ambulans ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye altına alındı.

Kimlikleri Yok

Otomobildeki 3 kişinin üzerinden kimlik çıkmadığı ifade edildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedavisi tamamlanan şüpheli ile beraber  3 zanlı, sorgulanmak için polis merkezine götürüldüler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.