Denizli Emniyetinden Zehir Tacirlerine Bir Darbe Daha

Denizli Emniyetinden Zehir Tacirlerine Bir Darbe Daha

Denizli Emniyetine bağlı  ekipler tarafından zehir tacirlerine operasyon yapıldı.

A+A-

Gerçekleştirilen operasyon sonucunda 4 kişi tutuklandı. Bir kişi ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen adreslere ve çevre illerden ilimize uyuşturucu madde sevk ettiği değerlendirilen şahıslara yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.

Otogarda Yakalandı

Görevlilerce takibi yapılan bir şüpheli operasyon kapsamında ilimiz otogarında kıskıvrak yakalandı. A.A.isimli şüphelinin üzerine sarılı uyuşturucu madde nakli için özel hazırlanmış kuşağın içerisinden 575 gram metamfetamin maddesi, 335 gram reçine esrar maddesi ve 135 adet uyuşturucu hap çıktı. İlimiz Buldan İlçe girişinde durdurulan bir aracın içerisinde de 781 gram metamfetamin maddesi bulundu.Son olarak ekiplerce ilimiz Pelitlibağ mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen bir adreste yapılan aramalarda  447 gram toz esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son iki gün içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 1 kilo 356 gram metamfetamin maddesi, 447 gram toz esrar maddesi, 335 gram reçine esrar maddesi, 135 adet uyuşturucu hap ve hassas terazi düzeneği elde edildi. Olaylarla ilgili Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında yakalanarak adli makamlara sevk edilen Ş.K., A.T., A.A., M.A.A isimli dört (4) şüpheli tutuklanırken, yakalandığı sırada polis ekiplerine sahte kimlik beyan eden A.T. isimli şüphelinin 5 ayrı suçtan da toplam 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığı tespit edildi.  B.B isimli (1) bayan şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.