Denizli Final Lisesi YKS’de Türkiye 1.si Çıkardı

Denizli Final Lisesi YKS’de Türkiye 1.si Çıkardı

ÖSYM milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 2019 Yükseköğretime Geçiş sınavı YKS sonuçlarını dün gece açıklandı.

A+A-

ÖSYM’nin YKS sonuçlarını açıklamasından sonra gözler Denizli’ye çevrildi. Gelenek bozulmadı ve Denizli Özel Final Lisesi yine Türkiye 1.si çıkardı. Alınan bilgilere göre Denizli’de Özel Final Fen Lisesi öğrencisi hem SAY (ham puan), hem de SAY (Yerleştirme Puan) dalında Türkiye 1.si oldu.

Denizli Özel Final Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Berke İşler’in SAY Puan türünde (Ham-SAY) ve (Y-SAY) 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olduğu öğrenildi.

Öztekin’den Açıklama

Denizli Özel Final Fen Lisesi Yöneticisi Sadi Öztekin, öğrencisinin aldığı başarıyı sosyal medya hesaplarından paylaşarak haklı olarak şu ifadelere yer verdi.

“Denizli Özel Final Fen Lisesi öğrencimiz Mehmet Berke İşler SAY Puan türünde (Ham-SAY) ve (Y-SAY) 500.000 tam puan alarak Türkiye 1.si oldu. Yıllarca süren özverili çalışmasından dolayı öncelikle kendisini, sonra da ailesini ve Denizli Final Okullarının öğretmen, yönetici ve tüm çalışanlarını yürekten tebrik ediyor, M. Berke'ye üniversite hayatında üstün başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, güzel ülkemize çok büyük katma değer sağlayacaktır. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını kanıtladığın ve hem kendi ailene, hem de Final ailesine büyük bir onur yaşattığın için teşekkürler M. Berke...”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.