Denizli Final Okulları’nda Polat Doğru Rüzgârı

Denizli Final Okulları’nda Polat Doğru Rüzgârı

Denizli Final Okulları eğitimci sosyolog yazar Polat Doğru’yu ağırladı.’’Gözleri parlayan, Mutlu, Güçlü, Başarılı çocuklar için GERÇEK ANA-BABALIK’’ konulu seminere Merkez Efendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası’nı temsilen Mesu

A+A-

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerin anısına yapılan saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başlayan seminerde açılış konuşmasını Final Okulları Kurucular Kurulu Başkanı Sayın İhsan Özen yaptı. Özen konuşmasında; Final Okulları’nın Türk Milli Eğitimi’ne katkısından bahsederek, çocukların yaparak-yaşayarak öğrenme metoduyla eğitildiğini söyledi. Ayrıca Final Okulları’na gösterdiği ilgilen dolayı Denizlilere teşekkür etti. Daha sonra mikrofonu Polat Doğru’ya bıraktı. Karşılıklı sohbet havasında geçen söyleşide; ailelerde iletişim dilinin önemi vurgulandı. Türk insanının düşünce, duygu ve davranışlarını, aile ilişkilerini, hayatta verilen kararların önemi gibi konuları kendi hayat hikâyesinden bazı kesitler sunarak anlattı. Doğru, velilere eğlenceli anlar yaşatırken bazen de duygusal hikâyelerle salonu sessizliğe boğdu.

Söyleşi sonrası Polat Doğru'ya, İlköğretim müdürü İpek Pulat Dönmez tarafından çiçek takdim edildi. Doğru’nun kitaplarının satıldığı tanıtım standından aldıkları kitabı ünlü yazara imzalatan katılımcılar, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.