Denizli Genç Müsiad'tan Davet

Denizli Genç Müsiad'tan Davet

Genç Müsiad Denizli Şube Başkanı Ahmet Ali Demiröz, bu yıl 7.si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Genç İş Adamları Kongresine genç girişimciler ve iş adamlarını davet etti.

A+A-

“8 Nisan 2021 tarihinde hibrit olarak “NEXT” tema başlığı ile “Yarını Bugünden Fark Et” sloganıyla gerçekleştirilecek olan Uluslararası Genç İş Adamları Kongresine yurt içi ve yurt dışında binlerce kişi katılacağını belirten Demiröz, “Bu kongre vesilesi ile farklı bakış açılarına sahip olan, donanımlı nesil odaklı, evrensel hedefleri olan insanı ve teknolojiyi harmanlayıp bir araya getirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

TÜM GENÇ ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Yapılacak online toplantıya tüm genç arkadaşlarımızı beklediklerini ifade eden Demiröz, “Genç Müsiad her zaman milli ve manevi değerlerimizin gösterdiği doğrultuda, küresel gelişmeleri dikkate alarak, ileri görüşlü açık fikirli gençler yetiştirmeyi amaçlayan bir kurumdur. Bu yıl pandemi sürecinden dolayı online olarak gerçekleştireceğimiz kongremize tüm gençlerimizi bekliyoruz. Kongrenin uzaktan dijital ortamda yapılması gençlerin daha kolay erişmesini sağlayacaktır. Bir birinden kıymetli konuşmacılar ve konularla düzenlenecek olan kongremize katılmak için www.ugik.com.tr web adresimizden kayıt yapabilirsiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.