Denizli Genelinde Kaçakçılara Operasyon

Denizli Genelinde Kaçakçılara Operasyon

Denizli genelinde emniyet ekipleri tarafından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla alakalı operasyonlar yapıldı.

A+A-

Kaçakçılık ve Organize Suçları ;

Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı suçlarının önlenmesi amacıyla ; Honaz İlçesinde bir iş yerinde ve durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan kontrollerde; çok sayıda kaçak makaron ve sigara yapımında kullanılan malzemeler bulunmuş olayla ilgili (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yine aynı suçtan Bozkurt  İlçesinde tütüncü ve kahvehane olarak birleşik faaliyetlerini sürdüren bir işyerinde yapılan kontrollerde, olası polis baskınlarına karşı, kahvehanede bulunan çamaşır makinasının içerisine ve her iki işyerinin çeşitli yerlerine gizlenmiş vaziyette kaçak dolma sigaralar bulunmuş ve kaçak dolma sigara satışı yapıldığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili (1) şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Yapılan Operasyonlarda; 

-7340 Adet İçi Tütünle Doldurulmuş Makaron,

-450 Paket Sarma Sigara Yapımında Kullanılan Malzeme,

-16 Adet Bandrol,

-3 Adet Sigara Sarma Aleti  bulunarak el konulmuştur.

Tütün ve Tütün Mamülleri Kaçakçılığı  Yakalanan toplam  (3) şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu Kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Kaçakçılık suçlarından aranan şahısları yakalamaya yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında ;

-Resmi Belgede Sahtecilik suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şüpheli şahıs yakalanmış, çıkartıldığı,  adli mercilerce tutuklanmıştır.

-Kamu Kurum ve Kuruluşları İle Bilişim Sistemleri Araç Kullanılarak Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şüpheli şahıs yakalanmış,  çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.