Denizli Halkı Meydanlara Koştu

Denizli Halkı Meydanlara Koştu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 2. yıldönümünde yine meydanları dolduran Denizli halkı, aynı ruhla ve heyecan ile 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplandılar.

A+A-

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen programa, başta Başkan Zolan olmak üzere ekonomi eski bakanı Nihat Zeybekci, pek çok bürokrat ve vatandaşlar katıldılar.

 

“Bu millet canını verir; ülkesini, vatanını, bayrağını vermez”

 

Türk Tasavvuf Musiki Konseriyle başlamış olan programda, mehteran gösterisi, Kuran'ı Kerim tilavetiyle 15 Temmuz'da şehadete eren kahramanlar için dualar okundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeler ve sivil toplum kuruluşları da vatandaşlara değişik ikramlar yapıldı. Dev ekrandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu konuşma yayınlandı.

 

Başkan Osman Zolan, buradaki konuşmasında, hain FETÖ’nün darbe teşebbüsünde başarısız olmasının sebebinin yüce milletin varlığı olduğuna dikkatleri çekti ve 15 Temmuz akşamında ülkeyi paramparça etmek için kalkışma başlattıklarını, bilmedikleri bir şeyin olduğunu, bu milletin asil bir millet olduğunu, vatansız bayraksız yaşamayıp, ülkeyi terk etmeyeceğini,  canını verip ülkesini, vatanını, bayrağını vermeyeceğini dile getirdi.

 

Meydanlar yine doldu

 

Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz gecesi aynı biçimde on binlerin bu meydanı doldurduğunu, o gece AK Parti il binasından bu meydanlara binler ile yürüdüklerini, tüm Denizli’nin kendileri ile beraber olduğunu,  ‘Darbeye hayır’ sloganlarını attıklarını, Büyükşehir Belediye Başkanı, teşkilat başkanı, ilçe belediye başkanları ve tüm Denizli’nin, tankları durdurduğunu dile getirdi.

 

 

“Bu bayrak inmeyecek”

 

Denizli Valisi Hasan Karahan, aziz millete teşekkürlerini sundu ve  bu millet var oldukça bu davanın düşmeyeceğini, bu bayrağın inmeyeceğini, bu ezanın dinmeyeceğini, 2 sene evvel nasıl Başkomutan’ın emri ile meydanlar dolduruldu ise bu halkın, yine bir emre bakacağını söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.