Denizli Halkı Yarım Asırlık Firmasına Sahip Çıktı

Denizli Halkı Yarım Asırlık Firmasına Sahip Çıktı

İzmir Ticaret Mahkemesi tarafından verilen ‘İflas Kararı’ndan sonra Denizli halkı açık bilet alarak şirkete sahip çıktı.

A+A-

Denizli Gazetesi Hatice Demir'in yaptığı habere göre, Denizli'de 57 sene evvel Bababalım Ailesi tarafından kurulan Pamukkale Turizm, İzmir Ticaret Mahkemesi’ne konkordato talebinde bulunmuş ve ‘üç aylık geçici mühlet’ kararı verilmişti.

Üç aylık sürenin hemen ardından ise İzmir Ticaret Mahkemesi, firma için ‘iflas kararı’ vermişti. Pamukkale Turizm için verilen bu karara, firma yetkilileri itiraz etti. İtirazın üzerine ve alacaklılarla yapılan görüşmelerin ardından İzmir İflas Müdürlüğü’nden Pamukkale Turizm’e çalışma izni verildiği açıklanmıştı.

Açık Bilet Aldılar

Denizlililer, yarım asrı aşan marka ulaşım şirketinde yaşanan gelişmelere seyirci kalmamış, sosyal medya üzerinden Pamukkale Turizm için destek kampanyası başlatmıştı. ‘Denizli Markasına Sahip Çıkıyor’ sloganıyla yapılan kampanyaya, sadece Denizlililer değil, ulaşım firmasını yolculuklarında tercih eden ve hizmetinden memnun kalan vatandaşlar da yayımladıkları mesajlarla da destek vermişti. Birçok vatandaş, açık bilet alarak firmanın ekonomik krizden aşması için çaba sarf etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.