Denizli Halkına Başkan Zolan'dan Yeni Yıl Mesajı

Denizli Halkına Başkan Zolan'dan Yeni Yıl Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, birçok projenin tamamlanarak hizmete alındığı 2019 yılı gibi 2020'nin de Denizli için güzel ve kazançlı bir yıl olmasını dileyerek, "Yeni yıl Denizlimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin" dedi.

Geride kalan 2019 yılında Denizli'yi daha iyiye ve daha güzel götürme noktasında çok yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda birçok projeyi tamamlayarak hemşehrilerinin hizmetine sunduklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, 2019 yılının Denizli için güzel ve kazançlı bir yıl olduğunu ifade etti. 2020 yılında da aynı hizmet anlayışı ile vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, şunları bildirdi: "Yeni yıl, başta Denizlimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm insanlık için güzelliklere vesile olsun inşallah. Denizlimiz bugün dünden daha ileride ve parmakla gösterilen bir kent konumuna geldi. İnşallah yeni yıl, yine el ele, kol kola, omuz omuza Denizlimizin ve çocuklarımızın aydınlık yarınları için çalışacağımız bir yıl olsun."

Güzellikler Getirsin

2020 yılının sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eden Başkan Osman Zolan, "Yeni yıl Denizlimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin. Kötü olayların yaşanmadığı, barışın ve huzurun egemen olduğu bir yıl olsun. Denizlimiz hep kazanmaya devam etsin. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın hayırlara vesile olmasını diler, şehrimize, insanlarımıza, ülkemize güzellikler getirmesini temenni ederim. Birlik ve beraberlik içinde Allah'ım yolumuzu açık etsin. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.