Denizli İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Denizli İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı!

30 Haziran-04 Temmuz tarihleri arasında Denizli ilimizde beklenen hava durumu

A+A-

30.06.2015: SALI GÜNÜ İLİMİZDE HAVA  AZ BULUTLU GEÇECEK, BEKLENEN EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK SICAKLIK 16/30 DERECE OLACAKTIR.

 

01.07.2015ÇARŞAMBA GÜNÜ İLİMİZDE HAVA YER YER  SAĞANAK YAĞIŞLI GEÇECEK, BEKLENEN EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK SICAKLIK 19/31 DERECE OLACAKTIR.

 

02.07.2015: PERŞEMBE GÜNÜ İLİMİZDE HAVA YER YER SAĞANAK YAĞIŞLI GEÇECEK, BEKLENEN EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK SICAKLIK 18/31 DERECE OLACAKTIR.

 

03.07.2015: CUMA GÜNÜ İLİMİZDE HAVA AZ BULUTLU GEÇECEK, BEKLENEN EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK SICAKLIK 19/32 DERECE OLACAKTIR.

 

04.07.2015: CUMARTESİ GÜNÜ İLİMİZDE HAVA PARÇALI BULUTLU GEÇECEK, BEKLENEN EN DÜŞÜK VE EN ÜKSEK SICAKLIK 18/32 DERECE OLACAKTIR.

 

Uydudan alınan son verilere ve yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Güney Ege ile Antalya'nın batı ilçelerinde halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; zaman zaman etkisini arttırarak Muğla'nın iç kesimleri, Denizli'nin güneyi ile Antalya'nın batı ilçelerinde kuvvetli yağış ve lokal doluya sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yerel kuvvetli yağış, lokal dolu ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

Oluşması Muhtemel Riskler: Su Baskını - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.