Denizli İl Sağlık Müdürü Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Denizli İl Sağlık Müdürü Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Acıpayam Devlet Hastanesi’nin çatısına çıkıp, mobbing gördüğü iddiası ile intihara kalkışan Ahmet Yılmaz her yerde hakkını arıyor.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde mobbing gördüğünü ifade ederek çalıştığı hastanenin çatısına çıkan ve intihara kalkışan Ahmet Yılmaz'dan yeni bir hamle geldi.

Ahmet Yılmaz'ın geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek Berna Öztürk hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Yüzlerce Kişiye Mobbing

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk'ün yüzlerce kişiye mobbing uyguladığını öne süren Yılmaz, bu duruma kimsenin ses çıkaramadığını ve sesini çıkartanların ilçelere sürüldüğünü, kendisinin bu yüzden suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

Mobbing Nedir?

Türkçe'de BEZDİRİ denilen Mobbing, İş yerlerinde, okullarda vb. topluluklar içinde belirli bir kişiyi hedef alıp, çalışmalarını sistemli bir biçimde engelleyip huzursuz olmasına yol açarak yıldırma, dışlama, gözden düşürme.

Mobbing başkalarını yıpratmak, eziyet etmek, engellemek amacıyla tekrarlanan ve süreklilik gösteren, yöneldiği birey üzerinde baskı yaratan, korkutan ve yıldıran davranışları olarak da  tanımlanabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum