Denizli İyi Parti İl Kongresinde Yarışacaklar

Denizli İyi Parti İl Kongresinde Yarışacaklar

8 Ocak'ta gerçekleştirilecek İyi Parti il kongresinde 2. aday belli oldu.

A+A-

Denizli İYİ Parti  8 Ocak’ta MKM ‘de (Merkezefendi Kültür Merkezi) yapılacak olan seçimde 2 adayla kongre yapacağı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde Özer Tunçtürk ve ekibi İyi Parti Denizli il başkanlığına talip olduklarını açıklamıştı. Denizli İyi Parti'ye talip olan 2. isim Zafer Kaplan oldu bildirildi.

İl başkanlığına talip olan ikinci isim Zafer Kaplan ise “Bize gelen teklifler üzerine partimizde daha iyi başarılar elde etmek için adayım” diye açıklama yapıldığı belirtildi.

İyi Parti Denizli İl başkanlığını ilk aday olan isim Özer Tunçtürk, ise adaylık açıklamasında şu açıklamaları yapmıştı:

Bildiğiniz gibi 5 Temmuz 2020 tarihinde yapılan il kongresi ile seçilen İl Yönetim Kurulu Denizli’de İYİ Partiyi bu güne kadar temsil etmiştir. 

Bu bağlamda, Denizli’de diğer illerde olduğu gibi ilçe kongrelerini başlattı. Demokrasi şöleni havasında geçen ilçe kongrelerimizin sonuncusunu 4 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirdik.

Artık İlçe kongrelerinin tamamlanmasından sonra, İl kongresini 8 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirip, önümüzdeki seçimlerde yapacağımız çalışmaların planlamasını yapacak olan, yeni İl Yönetimini ve Başkanını seçeceğiz.

Bizler İYİ partinin kurulduğu günden bugüne her zaman içinde olan, ülkenin selameti için elini taşın altına koyan, İYİ parti il ve ilçe yönetimlerinde görev almış, Denizli'de yakılan çoban ateşinin mensuplarıyız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.