Denizli İyi Parti İl Yönetimi Belli Oldu

Denizli İyi Parti İl Yönetimi Belli Oldu

Denizli İyi Parti İl Yönetimi yapılan basın toplantısı ile açıklandı.

A+A-

Denizli İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün yapmış olduğu basın açıklaması ile 71 kişiden meydana gelen il yönetimini açıkladı.

Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın imzası ile yeniden İl Başkanlığı görevine getirilen Hasan Akgün, 71 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

Hasan Akgün bugün sabah 10.00'da Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle buluştu. Akgün burada yaptığı açıklamada,'' Bu bir cesurlar hareketi, bu doğrultuda cesur olan inanmış 71 kişilik yönetim kurulumuzu belirledik. Kadınlara pozitif ayrımcılık yaptık' dedi.72438489_2255448297894795_4016146256890953728_n.jpg

Kongre tarihi ile alakalı konuşan Denizli İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, “Kongre sürecini genel merkezimiz belirleyecek. Süreç İse ocak ayından itibaren başlayacak. 71 kişilik yönetimimiz hazır. Artık daha aktif bir çalışma sergileyeceğiz. Bu doğrultuda teşkilatlanmaya ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kayyum İçin Ne Dedi?

Son dönemde çıkan il başkanlığına kayyum istemiyle dava açılması konusunda kendine bu konuda tebliği olmadığını belirten Akgün, “Bu konuda bana henüz ulaşan bir tebliğ yok. 2 Eylül itibariyle genel merkezimizin tebliği ile yeni başkan benim. Neden ve ne için kayyum istemi var bilmiyorum” dedi.

1-005.pngsdsdf.png

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.