Denizli İyi Parti'de Flaş İstifalar

Denizli İyi Parti'de Flaş İstifalar

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde İyi Parti Denizli il Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ve yönetim üyeleri basın açıklaması ile istifa duyurusunu yaptılar

A+A-

Başkan Bozkurt'a toplantıda İyi Parti Disiplin Kurulu Başkanı Fikret Karatepe, Danışma kurulu başkanı Necati Caner, İkinci Başkan Yücel Yılmaz,  ve Medyadan Sorumlu başkan Hüseyin Özdemir de eşlik etti. 

Konu ile alakalı açıklama yapan İyi Parti Denizli il Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt bu kararın partiye zarar vermemek için alındığını ifade etti.

Bir süredir Denizli il yönetiminde bir ikilik olduğunu ve sorunların istişare yöntemi ile halledilemediğini vurgulayan Başkan Bozkurt, il yönetimi olarak böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Şu an itibari ile kendilerinin yönetim kurulunda olduklarını, kendilerine büyük bir baskı oluşturulduğunu ve görevden alınma gibi bir durumlarının olmadığını söyleyen Başkan Bozkurt, görevden alınmaları için tüzükte geçen durumlardan birinin dahi olmadığını ama diğer arkadaşlara alan açmak için istifa ettiklerini söyledi.

İyi Parti Denizli il Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt 'un açıklamasının tamamı şu şekilde oldu:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.