Denizli İyi Parti'de İstifalar Peş Peşe

Denizli İyi Parti'de İstifalar Peş Peşe

İyi Parti'nin Pamukkale ve Çivril ilçelerinde yönetim kurulu istifalarından sonra bir istifa haberi de Baklan'dan geldi.

A+A-

İYİ Parti Denizli'de kongre sürecinin ardından yaprak dökümü devam ediyor. Baklan ilçe teşkilatında İlçe Başkanı Hamza Erdoğan da dahil olmak üzere 6 isim görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz günlerde Pamukkale İlçe yönetimindeki 30 kişi yöneticilik görevinden istifa etmişti. İstifa eden yöneticiler Pamukkale İlçe başkanı Mustafa Çobanoğlu'nun tutarsız davranışları ve yönetimi yok sayan hareketleri sebebiyle istifa ettiğini belirtmişlerdi.

Daha sonra Çivril'de ilk olarak 11, ardından 8 kişi yönetimden istifa etmişti. İstifa eden isimlerden 3'ü partiden de istifa etmişti.Neden olarak ise Milletvekili Yasin Öztürk'ün kongredeki tavırları gösterildi.

Baklan'da 6 istifa

Baklan ilçe teşkilatında İlçe Başkanı Hamza Erdoğan, yönetim kurulu asil üyeleri; Hüsem Ataş, İzzet Aydoğmuş, Mehmet Kutlu, Mustafa İlbasan ve yönetim kurulu yedek üyesi;Mustafa Aşar'dan oluşan 6 isim görevlerinden istifa ettiler.

İYİ Parti Baklan İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hamza Erdoğan istifa dilekçesinde Milletvekili Yasin Öztürk'ün;"12 Haziran 2020 tarihinde partimizin aday tanıtımı, basın açıklamasında sadece kendi adayını açıklayıp tanıtarak diğer adaylarımıza karşı adil davranmaması, 5 Temmuz'da gerçekleştirilen il kongresinde, divan ve partililerimizin önünde tespihini koparıp yere fırlatarak, tehdit edici, baskıcı, korkutucu, ayrıştırıcı konuşmalar yapması sebebiyle bundan sonra milletvekilimiz ile uyumlu çalışamayacağım kanaatine vardığımdan görevimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.