Denizli İYİ Parti'de Kurultay Heyecanı

Denizli İYİ Parti'de Kurultay Heyecanı

2017 senesinin Ekim ayında Meral Akşener liderliğinde siyasi hayatına başlayan İYİ Parti 4 ay sonra ikinci defa kurultay yapacak.

A+A-

Siyasi hayatına türlü zorluklardan sıyrılarak Meral Akşener önderliğinde başlayan İYİ Parti’de kurultay zamanı. Yarın gerçekleştirilecek kurultayda “İYİ’ler kazanır” sloganı kullanılacak.  Kurultayın açılışında Akşener'in, "seçim manifestosu" niteliğinde bir konuşma yapacağı tahmin ediliyor.

İYİ Parti, yarın gerçekleştirilecek 1. Olağanüstü Kurultay'da "seçilmiş delegelerle" parti yönetimini belirleyecek. Meral Akşener’in tek genel başkan adayı olarak yeniden seçilmesi bekleniyor.

İYİ Parti kurultayı hemen hemen 10 bin kişi kapasiteli Ankara Spor Salonu'nda sabah saat 10.00'da başlayacak.

DENİZLİ İYİ PARTİ’DE KURULTAY HEYECANI

Yarın Ankara’da gerçekleştirilecek olan İYİ Parti 1. Olağanüstü Kurultayına Denizli’den bin kişi katılacak. Partinin resmi sosyal medya hesaplarında son hazırlıkların yapıldığı ve İYİ Partili kadınların avuçlarına, Meral Akşener ile özdeşleşen bayrak motifli kınalar yaptıkları görüldü.


Denizli İYİ Parti için geçtiğimiz kasım ayında il teşkilatını oluşturması için Yasin Öztürk görevlendirilmişti. Yasin Öztürk yaptığı çalışmalarla yönetim kuruluna 99 kişi seçmişti. Kucaklayıcı bir yönetim benimseyeceklerini ifade eden Öztürk, partide kadın kollarının olmayacağını kadınların ana kadroda olacaklarını vurgulamıştı.

Yarınki İYİ Parti kurultayına Denizli’den bin kişi katılımda bulunacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.