Denizli 'Kazım Abisini' Uğurluyor

Denizli 'Kazım Abisini' Uğurluyor

Ailesiyle birlikte tatil için gittiği Antalya'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, için ilk tören CHP İl Başkanlığı önünde gerçekleşti.

A+A-

Kazım Arslan’ın Defnedilmesinden öncesi CHP İl Binası'nda Arslan'a veda töreni düzenlendi. Törene Arslan ailesinin yanısıra CHP Milletvekili Teoman Sancar. CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Milletvekilleri, belediye başkanları, partililer ve sevenleri katıldı.

Müjde Ar da Vardı

Burada yapılan törene Arslan'ın eski dostu sanatçı Müjde Ar da katıldı. Gözyaşlarına hakim olamayan Ar'ın çok üzüntülü olduğu gözlendi.

Törende konuşan Arslan'ın oğlu Mesut Can Arslan, “Bugün çok zor bir gün. Dün bana bir şeyler söylemek ister misin diye sordular. Ama galiba veda etmek istemedim. Bir şey hazırlayamadım. Onun iki aşkı vardı. Bin annem biri CHP idi" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Sayın Kazım Arslan'ın cenazesi bugün Pamukkale Üniversitesindeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami'nde kılınacak namazın ardından Asrı Mezarlığa defnedilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.