Denizli Kitap Günlerinde Müfit Saçıntı’yla Buluştu

Denizli Kitap Günlerinde Müfit Saçıntı’yla Buluştu

Merkezefendi Belediyesi’nin bu sene ilkini yaptığı Kitap Günleri’nin 5. gününde ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı sevenleriyle MKM’de buluştu.

A+A-

Denizlili vatandaşların büyük ilgi göstermiş olduğu söyleşide keyifli anlar yaşandı. Mandıra Filozofu olarak da tanınan Müfit Can Saçıntı’nın söyleşisi ortalama bir saat sürdü. Müfit Can Saçıntı söyleşisinden sonra salonu dolduran Denizlililer ile selfie çekildi.

Etkinliklere Devam Edeceğiz

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ünlü oyuncu ve yönetmen adına dikilen fidanının belgesini, Müfit Can Saçıntı’ya verdi. Bu ince hareketten dolayı Başkan Doğan’a teşekkür eden Saçıntı, bu tarz etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğini söyledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kendilerini kırmayarak Kitap Günleri’ne gelen Müfit Can Saçıntı’ya teşekkür etti. Başkan Doğan, Merkezefendi Belediyesi olarak kültür ve sanat anlamında etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

İmza günü kapsamında da Işık Öğütçü, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazar Fikret Karatepe okurlarıyla bir araya geldi.

Kitap Günleri İmza günü etkinliklerinde 9 Ekim Çarşamba günü (Yarın) Hasan Ali Toptaş, Şükrü Erbaş, Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazarlar Safiye Samyeli ve Zeynep Karaaslan okurlarıyla buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.