Denizli MEB Tercih Döneminde Öğrencilerin Yanında

Denizli MEB Tercih Döneminde Öğrencilerin Yanında

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan tercih sürecinde, öğrencilere destek veriyor.

A+A-

Konu ile alakalı Denizli il Milli Eğitim Müdürlüğünden şu açıklama yapıldı:

"Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, eğitimin ilk kademesinden başlayarak üniversiteye kadar öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da “Tercih Danışmanlık Merkezleri” oluşturuldu. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan tercih sürecinde, öğrencilerimizin geleceğine yol göstermek ve velilerimize de rehberlik amacıyla ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriliyor.

Yükseköğretime geçiş yapacak öğrencilerimiz için, ilimiz psikolojik danışman/rehber öğretmen bulunan 114 ortaöğretim okulumuzda 05-30 Ağustos 2021 tarihleri arasında, tercih danışmanlığı hizmeti verilmek üzere 126 YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi oluşturuldu.

Psikolojik danışman/rehber öğretmen bulunmayan ortaöğretim okullarımızda ise tercih danışmanlığı hizmeti sorumluluk bölgesinde bulunan rehberlik ve araştırma merkezi müdürlüklerince yapılmaktadır.

Ayrıca Merkezefendi Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Teraspark AVM ve Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesinde Tercih Danışmanlık Merkezleri, öğrenci ve velilerimizin hizmetine sunulmuştur."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.