Denizli Milletvekilini Danışmanı Hayatını Kaybetti

Denizli Milletvekilini Danışmanı Hayatını Kaybetti

İYİ Parti Denizli teşkilatı bir neferini kaybetti. İYİ Parti kurulduğundan bu yana büyük emek veren iş insanı Hüseyin Koçlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

A+A-

Dün göğsünde bir ağrı hisseden Hüseyin Koçlu, bugün seçim çalışmaları için İYİ Parti Denizli milletvelkili Yasin Öztürk’le yola çıktığında kendini kötü hissetti. "Beni hastaneye bırakın" dediği, öğrenilen Koçlu'nun özel bir hastanede kontrolleri yapılırken aniden fenalaşarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sigortacılık yapan koçlu, 57 yaşında evli ve 2 çocuk sahibi olan Koçlu’nun ani ölümü yakınlarını, partilileri ve sevenlerini yasa boğdu.

Koçlu’nun cenazesi yarın öğle namazına müteakip Hilal Camiinden alınarak Gümüşler Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

İYİ Parti Denizli milletvekili Yasin Öztürk’e yakınlığı ile bilinen Koçlu’nun ölüm haberini, Öztürk twitter hesabından, “Çalışma arkadaşımı, yol gardaşımı kaybettim. Hakkını helal et kardeşim, Emeklerinin karşılığını, İYİ günleri göremedin. Biz senden razıydık, Rabbim de razı olsun” şeklinde duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.