Denizli Milletvekillerinin Twitter Düellosu

Denizli Milletvekillerinin Twitter Düellosu

Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Yasin Öztürk'ün atışmaları Denizli siyasetini de hararetlendirdi.

A+A-

Denizli milletvekillerinin sosyal medya üzerinden atışmaları gündemi hararetlendirdi.

Atışma İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün Nihat Zeybekci'nin bir tweetini alıntılayarak attığı şu tweet ile başladı:

ssdf-001.PNG

Bunun Üzerine Şahin Tin 4 maddelik bir tweet attı:

Şahin Tin'in 4 tweeti

1) Memlekete hizmet etmenin bedeli bu kadar ağır olmamalı. Gün geçmiyor ki şehrimize ve aziz milletimize hizmet edenlere yönelik karalayıcı, yaralayıcı bir sözle karşılaşmayalım. Çamurda yürüyerek temiz kalamazsınız, gökyüzüne uzanarak tutunamazsınız, herşeyin bir yolu var.

2) Düne kadar el etek öpenler, merdivenin basamaklarını tırmanırken elinden tutanlara bugün kirli sözlerle saldıranlar, bohçasına ne koymuş bakmalıdır. Her kurt işareti yapan elbette milliyetçi değildir, herkesin dürüst davranmasını beklemiyoruz. Ancak herşeyin de bir adabı var.

3) Edep ve adabdan yoksun bir dil ile yol alanlar ne kendisine ne de savunduğu sözde ideallerine hizmet eder. Rotasını kaybeden gemi gibi ona buna sataşarak bir limana ulaşamazsınız. Şehrimize hizmet eden bakanımıza, başkanımıza kısacası herkese şükran duyuyoruz.

4) Siz ne derseniz deyin, bizim bu millete sözümüz var. İstediğiniz kirli iftiraya başvurun memleketimiz için daha yapacak çok işimiz var. Bu kanatla uçamaz, bu ayakla koşamazsınız. Bırakın iftiraları. Biz kıştan sonra baharın geleceğini biliyoruz. Kışta kalmak sizin takdiriniz.

Yasin Öztürk ise flaş bir tweet ile Şahin Tin'e cevap verdi. Öztürk uzun uzun 4 madde yazmayacağım diyerek başladığı tweeti şöyle.

Yasin Öztürk'ün Cevabı

"Uzun uzun 4 madde yazmayacağım.Kendin siyasette nasıl yol aldıysan karşındakinide öyle sanma.El etek Öpenleride , elinden tutanlarıda cümle- Denizli biliyor. Aynaya bakıp laf söylemek ancak Doğan görünümlü Şahin’lere Yakışır.Seni unutmadık sanma,Sıra sana da gelir zamanını bekle."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.