Denizli Narkotik'ten başarılı uyuşturucu operasyonu

Denizli Narkotik'ten başarılı uyuşturucu operasyonu

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı uyuşturucu operasyonunda 8’i yabancı uyruklu 11 kişi çıkarıldıkları mahkemece tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A+A-

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri başarılı uyuşturucu operasyonlarına kaldıkları yerden devam ediyor.

 

İzmir ilinde bulunan şahıslarla bağlantılı bir şekilde Denizli'de esrar ticareti yaptığı tespit edilen L.B. adlı şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı. L.B. adlı zanlının İzmir ili Ödemiş ilçesinde esrar üretimi yapan F.Ç., H.B. ve S.C. isimli kişilerle organize bir şekilde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve bunlardan temin ettiği esrar maddesini Denizli'ye kadar getirdiği deşifre oldu.

 

Denizli’den İzmir’e uzanan soruşturma süresince şüphelilerden 2 kilo 375 gram esrar maddesi ele geçiren Narkotik ekipleri Denizli ile beraber İzmir il merkezi ve Ödemiş ilçesinde eş zamanlı operasyon tertipledi. Buradaki operasyonlarda 4 zanlı yakalandı.

 

Denizli’de gerçekleştirdikleri başaralı çalışmalar ile sokak satıcılarına göz açtırmayan narkotik ekipleri uyuşturucu madde suçlarına karışan 44 zanlının daha yakalanması sağladı. Zanlıların üst aramalarında uyuşturucu madde satışı yapıldığı tespit edilen 4 ayrı adreste yapılan aramalarda 160 gram eroin maddesi, 51 gram metamfetamin maddesi, 43 gram skunk maddesi, 13 gram esrar maddesi, 12 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas teraziler bulundu.

 

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 8’i yabancı uyruklu 11 kişi çıkarıldıkları mahkemece tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.