Denizli Özel Seviye Okulları'nda Cumhuriyet Coşkusu

Denizli Özel Seviye Okulları'nda Cumhuriyet Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Denizli Seviye Okullarında büyük bir coşku ile kutlandı.

A+A-

Denizli Özel Seviye Okulları'nda Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıl dönümü münasebeti ile bir program organize edildi. Öğrenciler tarafından hazırlanan programa okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katılımda bulundu. Öğrencilerin yaptığı programda şiirler okundu ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.

Törende öğrencilerin yaptığı konuşma ve şiirlerinden başka etkili bir video gösterimi ve oratoryum ile katılımcılar 29 Ekim coşkusunu hep beraber yaşadılar. Tören hep bir ağızdan okunan marşlar ile sonlandı.

Cumhuriyet Gençlere Emanet

Programda konuşma yapan Denizli Seviye Okul Kurucu Müdür'ü Mahmut ÇATLI yapılan bu programda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu, öğrencilerin büyük emek harcayarak güzel bir program ile Cumhuriyet coşkusunu kendilerine yaşattıklarını, kendilerinin de Cumhuriyete sahip çıkacak güzel bir nesil yetiştirmek amacı ile okullarında eğitim verdiklerini ifade etti. Çatlık, Cumhuriyeti öğrencilerine emanet ederken zaman zaman duygu dolu anlar da yaşandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.