Denizli Pazarlarından "Vatan" Sesi Yükseliyor

Denizli Pazarlarından "Vatan" Sesi Yükseliyor

Seçim çalışmalarına devam eden Vatan Partisi Denizli’nin tüm mahallelerine, pazarlarına, kahvelerine gidip çözümlerini anlatıyor.

A+A-

Milletvekili adayları ve partililer işçilerin yoğun olarak yaşadığı Sevindik Mahallesi pazarını ve 29 Ekim pazarını ziyaret ettiler.

 

Pazar esnafı ve alışverişini yapan vatandaşla buluşan partililere en çok sorulan sorular ise ekonominin durumu ve çözümü ile HDP’nin meclise sokulmasının nasıl önleneceği oldu. Ayrıca vatandaşın başta iktidar vekilleri olmak üzere seçilen milletvekillerine tepkisi büyüktü; “Oy istemeye geliyorlar, vekil olduklarında yüzümüze bakmıyorlar. Yanlarına gitmek için beşbin kişiyi aşmak gerekiyor böyle yapacaklarsa gelmesinler” diyerek tepki gösterdiler.

 

Vatandaşları dinleyen Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayı Hasan Korkmazcan ise Denizli milletvekili olarak meclise girdiği dört dönem boyunca yaptığı çalışmaları hatırlatarak “Bizim politikamızın temelinde insan var, emeğimiz ve vatanımız var, Vatan Partisi’nin meclise girmesi üreticinin, işçinin, alın teri dökenin meclise girmesi demektir” sözleriyle seçmenden oy istedi.

 

SEVİNDİK HALKI: TÜRKİYE BÜYÜYOR YALANINA İNANACAK HALİMİZ KALMADI

 

İşçi semti Sevindik ziyareti boyunca halkın iktidarın ekonomi politikalarına tepkisi büyüktü. “Ülkemiz büyüyor yalanlarıyla bunca yıldır halkı oyalıyorlar oysa bizim cebimize giren para artmadığı gibi çıkan artıyor. Pazar alışverişini yaparken iki kere düşünüyoruz, hepimiz borçlu hale geldik.” Diyen sevindik halkı Vatan Partisi’nin çözümlerini ilgiyle dinlediler.

 

Pazar esnafı Mehmet İlkin ise oyunu Vatan Partisi’ne vereceğini söyledi ve Vatan Partisi’ne üye oldu. Mehmet İlkin’in rozetini Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili adayı Hasan Korkmazcan taktı.

 

KORKMAZCAN YARI FİYATINA PATATES SATTI

 

Pazar ziyaretleri sırasında üretim ekonomisi ve cumhuriyetin kuruluş yıllarında uygulanan karma ekonomi modeliyle Türkiye’nin ekonomik sorunlarının kısa zamanda çözüleceğini söyleyen Korkmazcan; “Vatan Partisi iktidarında köylümüz üretecek, ürünümüz bol olacak, patates yedi liradan satılmayacak” dedi ve patates satıcısıyla birlikte vatandaşa yarı fiyatına patates sattı.

 

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OYUMU KULLANACAĞIM, VATAN YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

 

29 Ekim Pazarı ziyareti sırasında ise bir yurttaş Vatan Partisi adaylarını görünce “İyi ki birleştiniz, Vatan Partisi’ni kurdunuz. Şimdiye kadar içimize sinmeden oy kullanıyorduk artık oyumuzu gönül rahatlığıyla vereceğiz. Vatan Partisi’ni hep birlikte meclise taşıyacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.