Denizli Polemiği Devam Ediyor

Denizli Polemiği Devam Ediyor

Elazığ'dan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e seslenen Erdoğan, "Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor. Sen de düşebilirsin" dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meral Akşener'i hedef alan sözleri gündeme bomba gibi düştü. 6 Mart’ta Denizli’de Millet ittifakının ortak mitinginde Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştir ve “Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler. Nasılsınız? İyi misiniz? Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan Denizliler iyi misiniz? Koca yürekli Denizliler size terörist dediler iyi misiniz” diye başlamış, “Şakası bile ne kadar acı, ne kadar kötü biliyor musunuz? 10 milyon seçmeni olan CHP’ye, 5 milyon seçmeni olan İYİ Parti’ye, 1 milyon oyu olan Demokrat Parti ve Saadet Parti seçmenine terörist dedi." demişti.

Hesaplaşacağız

Bu sözlerin ardından Meral Akşener'i hedef alan Erdoğan bugünkü Elazığ mitinginde,  " Mahkemeye verdim. Oradan da hesaplaşacağız. "Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor. Aynı yola sen de düşebilirsin" ifadelerini kullandı.

Akşener'den Jet Yanıt

İYİ Parti Geneş Başkanı Meral Akşener ise Erdoğan'ın bu sözlerine sosyal medya hesabından "“Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Hak söze uydum diye, tehdit mi ediyorsun @RT_Erdogan ? Ben 28 Şubat'ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșım da, zamanında onlardan korkanlardan șimdi niye korkayım? Hodri meydan!” şeklinde cevap verdi.

aksener-043.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.