Denizli Protokolünden 15 Temmuz Mesajları

Denizli Protokolünden 15 Temmuz Mesajları

Denizli Protokülü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebeti ile mesajlarını paylaşmaya başladı.

A+A-

Denizli Valisi Ali Atik

Ali Fuat Atik kimdir? Siirt Valisi Ali Fuat Atik nereli, kaç ...

Tarih boyunca istiklal ve istikbaline kastedenleri canı pahasına bertaraf eden aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016’da hürriyet ve istiklal sevdasına sadakat sınavından her zaman olduğu gibi yine alnının akıyla ve büyük bir gururla çıkmayı başarmıştır.

Milli birlik ve beraberliğimize, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma karşısında aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe girişimine karşı durarak, canı pahasına ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır.

Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, Denizli’mizde de gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimiz, 15 Temmuz gecesi üzerlerine düşeni yapmış, şehrin meydanlarını doldurmuş, emanetlerine sahip çıkmış ve hainlerin emellerine ulaşmalarına engel olmuşlardır.

Üzerinde yaşadığımız bu zorlu coğrafyada ve ülkemizde yaşanan gelişmeler, vatanımızın bütünlüğüne ve milletimizin birliğine yönelik bazı emellerden ve beyhude gayretlerden vazgeçilmediğini göstermektedir. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı onurla korumanın yolu milletçe kenetlenmektir.

Aziz milletimiz, şehitlerimizin emaneti güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, geçmişinden gelen onurlu duruşuyla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını ilelebet sürdürecektir.  

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıldönümünde, başta vatanımıza ve demokrasimize karşı yapılan hain kalkışmaya direnen, bu uğurda canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise sağlık ve esenlikler dilerim.

Çameli   Belediye Başkanı  Cengiz Arslan

Cengiz Arslan kimdir?

Aziz milletimiz 15 Temmuz Gecesi   Söz konusu vatansa ucunda ölüm olsa ne fark eder “ diyerek Fetö’cü hainlerin üzerine yürüyerek durdurmuştur. Çanakkale’de birlik ve beraberlik örneği vererek dünyaya nam salan kahraman milletimiz o gece de demokrasisinden, birlik ve beraberliğinden bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğini göstermiştir.

Başkan Arslan  mesajında, "15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, birlik ve beraberliğimize kasteden terör örgütü FETÖ'nün hain darbe girişiminin dördüncü  yılındayız "Bizler Söğüt'te, İstanbul'da, Çanakkale'de vatan ve millet sevgisiyle gözünü kırpmadan siperden sipere kahramanlık taşıyan bir neslin evlatlarıyız. Toprağımızın birliği, insanlarımızın kardeşliği, ülkemizin huzuru adına, 7'den 70'e herkes vatan sevgisini canından öte sayan bir davanın mirasçılarıdır. 15 Temmuz'da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegane unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyen vatan hainlerine layıkıyla cevabını vermiştir.
Türkiye'nin önüne set çekmek isteyenler Allah'ın izniyle bu imkana bir daha asla kavuşamayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutluyor, demokrasi için can vermiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize, uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.15 Temmuz Gecesi Çameli Belediyesi Parkı Bahçesi  önünde çeşitli etkinliklerin yapılacağını ifade eden Arslan  Saat 20.00'da başlayacak etkinliklere tüm Çameli  halkını davet etti.

Dr. Hulusi ŞEVKAN  Acıpayam Belediye Başkanı

hulusi-sevkan-acipayam-bel-bsk.jpg

HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR inancıyla her zaman özgürlük ve bağımsızlığına sahip çıkan ve geçmişi şanla dolu olan Yüce Türk Milletinin bir kez daha destan yazdığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün yıl dönümünde tüm şehitlerimizi Allah'tan rahmetle anarken aziz vatanımız için canını ortaya atan kahraman gazilerimize ve Yüce Milletimize şükranlarımı sunarım.  BİRLİĞİN KUTLU OLSUN TÜRKİYEM 

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz

D20Haber - Denizli Haberleri – Mehmet Ali Yılmaz, MHP Pamukkale ...

"15 Temmuz gecesi ülkemiz çok mühim bir darboğazdan geçmiştir.15 Temmuz 2016’da demokrasimize, birliğimize ve dirliğimize kast eden bir darbe girişimine şahitlik ettik.Bu zorlu süreç bizlere bütün şeffaflığı ile göstermiştir ki;son yıllarda artan bölgesel ağırlığıyla devletimiz,küresel ve egemen güçlere ve onların senaryolarına dur demek sureti ile direncini ve millet olma bilincini ispat etmiştir.

Memleketimizin meclisine, seçilmiş temsilcilerine ve millî iradesine karşı yapılan bu ihanet dolu girişimi bertaraf eden aziz milletimiz; devletinin bekasına ve demokratik iradesine sahip çıkarak tüm dünyaya onurlu bir duruş ve insan hakları dersi vermiş,dünya siyasi tarihine altın harflerle geçmiştir."ifadelerine yer verdi. 

Başkan Yılmaz mesajında, "Asil milletimizin ülkemizin dört bir yanında,meydanlarında toplanarak verdiği demokrasi mücadelesi,tarihin en manidar direnişlerinden biridir. Köklü tarihiyle ve kadim kültürüyle milletimiz, iradesini bir avuç çapulcu darbeciye çiğnetmedi. Bu darbe girişimi karşısında her bir yurttaşımız omurgalı bir direnç sergilemiş, birlik ve beraberliğin en müstesna örneğini vermiştir. Bu duruş,millî birlik ve kardeşliğimizin gelecek yarınlara daha ümitli bakmamızı sağlamıştır.Dünya demokrasi tarihine geçen bu destan, demokrasi aşıklarına kıvanç kaynağı olmuştur.Hep birlikte kenetlenerek vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan şanlı milletimizin bir mensubu olmaktan duyduğum gururu bir kere daha paylaşmak istiyorum.

Bu düşünceler ile bir kez daha 15 Temmuz gecesi şehit düşen vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere asil milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz

Necip Filiz Ankara Yolcusu

Milletimizin binlerce yıllık tarihindeki en önemli kırılma noktalarından birisi olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin ve o gece yazılan destanın 4. yılının idraki içindeyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilen hain darbe girişimini unutmayacağız. Ne o gece milletimize karşı yapılan ihaneti unutacağız, ne de milletimizin tarih yazan kahramanlığını, devletine ve demokrasiye sahip çıkmak için yazdığı destanı unutturacağız.

“Türk milleti, asırlar süren şanlı tarihi boyunca sayısız badireler atlatmış, içeriden ve dışarıdan birçok saldırıyı kahramanca göğüslemiş ve onları ne pahasına olursa olsun bertaraf etmesini bilmiştir. Bunlardan biri de 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşadığımız Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimidir.

Aziz milletimizin cesareti, feraseti ve demokrasiye olan inancı sayesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak sokakları, caddeleri ve meydanları doldurmasıyla bu hain darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır. 15 Temmuz gecesinde sokaklara ve meydanlara çıkarak devletine, ülkesinin bölünmez bütünlüğüne, istiklâline canını ortaya koyarak sahip çıkan aziz milletimiz yeni bir Kahramanlık Destanı yazmıştır. 15 Temmuz Silahlı Darbe Teşebbüsünde Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devletimizin kararlı duruşu ve aziz milletimizin onurlu mücadelesi hain geceye damgasını vurmuş; Darbe hayalleri kuran, ülke yönetimini zorla ele geçirmek isteyen hainlerin ve onların yurt dışındaki işbirlikçilerinin hevesleri, bir kez daha kursaklarında kalmıştır. Kahraman Türk Milleti bir kez daha tek yürek olduğunda yenilmeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliğinde ve toplumun hemen her kesiminden insanımızın cesareti ve teyakkuzu sayesinde şehitler vererek, gazi olarak sabahına varmadan tamamlanan bu destanın en önemli mesajı, Türkiye’de artık darbe dönemlerinin bitmiş olduğudur. 15 Temmuz'dan sonra artık hiç kimse milletin iradesine el uzatmayı aklının ucundan bile geçiremeyecektir. Biz imanımıza, tarihimize, kültürümüze ve elbette en önemlisi neslimize sahip çıktıkça, Allah'ın izniyle ülkemizi kimse işgal edemeyecek, milletimizi kimse köle yapamayacaktır.

15 Temmuz gecesi Millet olmanın, vatan ekseninde mücadele etmenin, cesaretin örneğini, millet iradesinden başka hiçbir beşeri güç karşısında diz çökmeyeceğimizi tüm dünyaya gösterdik. Bu onur çok az millete nasip olur. Böyle aziz bir milletin ferdi olmayı bizlere nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Bu millet 15 Temmuz kahramanlarını asla unutmayacak ve unutturmayacaktır. Türk Milleti, her sayfası kahramanlık öyküleriyle dolu şanlı tarihinden aldığı güç ve kuvvetle, dünya arenasında sonsuza kadar var olmaya devam edecektir.

Ülke olarak önümüze koyduğumuz hedefleri tek tek gerçekleştirerek, dünyada güçlü ve büyük Türkiye’nin inşasında hepimiz üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bizi terör örgütleriyle zayıflatmaya, parçalamaya ve yok etmeye çalışan düşmanlarımızın çabaları her seferinde boşa çıkarılmaya devam edilecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde ülkesi ve bağımsızlığı için korkusuzca meydanlara çıkarak mücadele eden aziz şehitlerimizi ve onların şahsında tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize Cenab-ı Hak’tan şifalar ve hayırlı ömürler diliyor, Ve o gecenin isimli isimsiz bütün kahramanlarını, milletin selameti için sokağa çıkan, çıkamadıysa el açıp dua eden ve bu ülkeye sahip çıkan Aziz Milletimizi saygıyla selamlıyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili

img-4872-001.jpg

“İş dünyası olarak her zaman seçilmiş hükümetlerin, demokrasinin yanında olacağız, millet iradesine yapılan bu hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacağız.

Eli kanlı terör örgütünün ülkemizin istiklaline ve istikbaline kast ettiği hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız.

Milletimizin canı uğruna demokrasiye sahip çıkışını, terör örgütünün hain emellerini gerçekleştirmek için silahlarını milletimize doğrultmasını asla unutmayacağız.

Milletimiz, o karanlık gecede demokrasi ve milli irade dışında hiçbir yönetim şeklini kabul etmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Uçaklara, tanklara, ağır silahlara dur diyen kahraman milletimize minnettarız.

Bizler birlik ve beraberliğimiz ile tüm şer odaklarının, terör örgütlerinin karşısında dimdik ayakta duracağız.

Her zaman seçilmiş hükümetlerin, demokrasinin yanında olacağız.

15 Temmuz destanının yazıldığı gece şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize esenlikler diliyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Av. Gülay Özcan

Resim önizlemesi

15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade eden Özcan, “15 Temmuz 2016 tarihinde aziz milletimizin iradesine yönelik Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain silahlı darbe girişiminin bozguna uğratılmasının ve dolayısıyla tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisinin 4’üncü yıldönümüdür. Milletçe bu destansı direnişin gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.  15 Temmuz’un Türk Milletinin karşısına çıkan tüm engelleri milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla aşmasının somut bir ifadesidir. Şüphesiz ki Türk Milletini tarih boyunca payidar kılan yüce değerler, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ve benzer badireleri aşmamızı sağlayacaktır” dedi.

Vatanımızın bütünlüğüne yönelik kötü emellerin asla başarıya ulaşamayacağını belirten MHP’li Özcan,  “Yöntemleri ne olursa olsun, kullandıkları piyonlar kim olursa olsun hiç kimse, vatanımızın bütünlüğünün ve milletimizin birliğinin bozulmasına dair kötü emellerine asla kavuşamayacaktır. Milletimizin 15 Temmuz gecesi tüm farklılıklarını geride bırakarak tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri etrafında birleşerek yaptığı kahramanlıklar yaşadığımız badireleri atlatmamızda ve istikbale yürüyüşümüzde bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Bu vesileyle; yediden yetmişe tarihî destanı yazan necip Türk Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, hain darbe girişimine gözlerini kırpmadan, tankların karşısına dikilen, kurşunlara göğsünü siper eden ve şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.