Denizli Protokolünden Anneler Günü Mesajları

Denizli Protokolünden Anneler Günü Mesajları

Denizli protokolü "Anneler Günü" ile alakalı mesajlarını yayınlamaya başladı. İşte o mesajlar:

A+A-

vali-ali-atik.jpg

Denizli Valisi Ali Fuat Atik

Gelişmiş, sağlam temelleri olan bir toplum; iyi yetiştirilmiş bireylerin olması ile mümkündür. Annelerimiz, toplumun geleceği olan ailenin temel direği, bizim en değerli varlığımız, gönül otağımız, merhamet ocağımız, en kıymetlimizdir.

Varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz için bitmez tükenmez söylenebilecek sözler. Annem, tüm annelerimiz;  canımız, canımızdan öte, dünyaya açılan ruh pencerelerimiz. Anne demek; sevginin en saf ve karşılıksız halinin tezahür etmesi, dünyadaki tüm güzelliklerin tek kelimeyle ifade edilebilmesi demek.

Sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri ile dünya ile aramızdaki en büyük bağımız  olan değerli annelerimizin “Anneler Günü” kutlu olsun.

Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur. Anneliği en mukaddes ve hürmete en layık değer olarak gören bir inancın ve "ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz" diyerek yetiştirilen bir kültürün mensupları olan bizler, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında emeği olan varlık sebebimiz, kulağımıza fısıldanan ilk sesin sahibi annelerimize sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, başta Şehit ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, ayakları altına cennet serilen bütün annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, saygı ve sevgiyle o güzel ellerinden öpüyorum.

akis-manset-kurtarildi-kurtarildi-kurtarildi.png

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan

Mesajında, kıymetli annelerimizin karşılıksız sevgi, emek ve fedakârlığın timsali olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Kutluhan, “Annelerimizi sadece bu özel günde değil; hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri daima göstermeliyiz” dedi.

“Yürekleri; sevgi, şefkat, merhamet ve fedakârlık ile dolu olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, ilk öğretmenimiz olan değerli annelerimiz, aynı zamanda huzurlu bir toplumun temel taşıdır. Karşılık beklemeden sevmenin en güzel örneklerinden biri olan kıymetli annelerimiz, varlıklarıyla hayatlarımıza anlam katarken, şefkat dolu yürekleri ile bizlere doğruya, iyiye ve güzele ulaşmamız konusunda yol gösterirler.

Dünyaya geldiğimiz ilk andan itibaren bizlere doğruluk ve güzellik adına her ne varsa öğreten annelerimizi sadece bu özel günde değil; hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri daima göstermeliyiz. Bizler için gösterdikleri çabalarının karşılığında onları mutlu etmek, gurur duyacakları evlatlar olmak ve emeklerinin boşa gitmediğini göstermek annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.

Yüreklerinde taşıdıkları sınırsız; sevgi, sabır, emek ve fedakârlık ile değeri biçilemeyen başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

sss-009.png

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör

Annelerimizin değerini yılda bir kez değil, her gün bilmemiz ve buna göre yaşamamız gerektiğini hatırlatan Ak Parti il başkanı Yücel Güngör, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur annelik...

Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.

Şüphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kaldı ki dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur. Çünkü onlar dünyanın en değerli ve kutsal varlıkları oldukları gibi, onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir.

Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir.

Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanlarındayız.O nlar; yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetidir.

Her çocuk annesini mutlu görmek ister. Çünkü annelerin mutluluğu, hem evlatlarının hem de toplumun mutluluğudur. Mutlu ve huzurlu bir toplum için en büyük dileğimiz bütün annelerimizin mutluluğudur.”

bulent-cavusoglu-denizli-devlet-bahceli-yanit-005.png

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu

Mesajında Sağlam bireylerin, sağlıklı bir toplumun temelinde annelerin fedakârlığı, üstün hasletleri ve emekleri olduğuna işaret eden Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Çocuklarına dürüst yaşamayı, onurlu, iyi ve ahlaklı bir insan olmayı öğreten annelere layık olmanın yolu onları senede bir gün anmak değil, hak ettikleri sevgi ve saygıyı her daim göstermek, öğrettikleri değerleri yaşatmaktır. Annelik, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygudur. Sonsuz sabrın, şefkat, merhamet ve iyiliğin sembolü olan anneler, benzersiz özverileri, sınırsız sevgileri ile her yaşta insan için en büyük güç kaynağıdır. Büyük Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın gösterdiği gibi, bir anne bir milletin kaderini değiştirebilir. Sağlam bireylerin, sağlıklı bir toplumun temelinde annelerin fedakârlığı, üstün hasletleri ve emekleri vardır. Çocuklarına dürüst yaşamayı, onurlu, iyi ve ahlaklı bir insan olmayı öğreten annelere layık olmanın yolu onları senede bir gün anmak değil, hak ettikleri sevgi ve saygıyı her daim göstermek, öğrettikleri değerleri yaşatmaktır. Hayata bizleri her adımda hazırlayan, toplumsal değerlerin yok olup gitmemesi için bizlere değerlerimizi aşılayan ve nesilden nesile yaşatılmasında en büyük paya sahip olan, her daim en güvenilir, en huzurlu limanlarımız olan, hiçbir zaman hakları ödenemeyecek ve her durumda bizlerin yetişmesinde, bugünlere gelmesinde desteğini, katkılarını esirgemeyen tüm annelerimizin bu özel gününde anneler gününü kutluyor, içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde her annenin tenceresinin kaynadığı, çocuklarının yatağa tok ve huzurla yattığı, hiçbir annenin gözünde yaş olmadığı, bir günü değil her günü mutlu bir Türkiye diliyorum" ifadesini kullandı.

z.png

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili

Anneliğin karşılıksız sevginin ve fedakarlığın en güzel örneği olduğuna dikkat çeken Başkan Tefenlili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Varlığımızı borçlu olduğumuz annelerimizin bu güzel ve anlamlı gününü en samimi duygularımla kutluyorum. Doğduğumuz andan itibaren yanımızda olan, bizleri her zaman şefkatli kollarıyla, sevgi ve hoşgörüyle kucaklayan değerli annelerimize minnettarız. Annelik kendi çocuğu ile birlikte toplumun geleceğini şekillendiren kutsal bir meslektir. Bizleri sabırla büyüten, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerimiz bize iyiliği, doğruluğu aşılamış, topluma, millete faydalı bireyler olmamız için gayret göstermiştir. Onların değerini sadece bugün değil her gün bilmek bizim onlara olan en büyük borcumuzdur. Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, kıymetli annelerimizin Anneler Gününü kutlar, kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim. Ebediyete intikal eden tüm annelerimize de Allah’tan rahmet dilerim”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.