Denizli Protokolünden Bitlis Şehitlerine Taziye Mesajı

Denizli Protokolünden Bitlis Şehitlerine Taziye Mesajı

Bitlis Tatvan'da meydana gelen ve 11 askerimizin şehit oldu kazanın ardından Denizli protokolünden teziye mesajları gelmeye başladı.

A+A-

Türkiye'yi kahreden ve 11 askerimizin şehit olduğu helikopter kazasının ardından Denizli protokolünden gelen taziye mesajları: 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan

Bitlis’te görev yapan askeri helikopterimizin düştüğü haberini teessürle öğrendim. Şehadet şerbeti içen kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum.

Aziz milletimizin başı sağolsun!

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan

Tatvan'da askeri helikopterimizin düşmesi sonucu dokuz askerimizin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki

Bitlis'te helikopter düşmesi sonucu Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan

#Bingöl‘den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu, 9 kahraman vatan evladımızın şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve baş sağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun...

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan

#Bitlis #Tatvan kırsalında askeri helikopter düşmesi sonucu şehit olan 11 kahraman vatan evladımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek

Bitlis’in Tatvan ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan

#Bingöl'den Tatvan'a giderken düşen Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterde #şehit olan askerlerimize Allah(cc)’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize ise acil şifalar diliyorum. Başta şehitlerimizin aileleri ve silah arkadaşları olmak üzere aziz milletimizin başı sağ olsun.

Avrasya Yönetici ve Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut CATLIK

Milletimizin göğsünü güven, gurur duygularıyla kabartan şanlı ad ‘tır Türk ordusu. Türkiye Cumhuriyeti devleti iki şeyden şüphe duymaz , bir milletin kararından bir de en zor şartlar altında dünyanın her yerinde takdirle karşılanan görev ve yükümlülüklerini her zaman bu millet için yerine getiren ve bu milletin sevgisine hakkıyla layık olan kahraman ordumuzdur. Türk ordusu tarihte benzeri görülmemiş kahramanlıklar, özveriler göstermiştir. Şanlı zaferler kazanmış her daim milletinin gönlüne taht kurmuş, teşekkürlerine hak kazanmıştır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 1923 yılında yapmış olduğu bir konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştır;

Ordumuzun başında ölüme giden seve seve kanını akıtan vücutlarını parça parça etmekten zevk alan subay ve komutanlarımızın  kahramanlığını söylemek gereksizdir. Fakat bunu bir kelime ilave ederek, söz konusu olan bir fikri açıklığa kavuşturmak isterim: memleketimiz ve milletimiz her ne zaman felaketlerle karşı karşıya kaldıysa, hiç şüphesiz ki bütün vatan evlatları, memleket evlatları en büyük özveriye katlanmaktan çekinmemiştir. Yalnız, bütün bu memleket evlatlarını vatanın  savunması için ölüme götürmek sorumluluğunu üzerine alan ve aynı zamanda onların ilerisinde göğsünü düşman kurşunlarına geren subaylardır, komutanlardır. (Atatürk’ün S.D., s.311)

Bitlis Tatvan bölgesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 11 askerimiz şehit, 2 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canları pahasına mücadele eden başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize destek verdiğimizi belirtmek istiyorum. Yüce Türk Milleti’nin başı sağ olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.