Denizli Protokolünden Yeni Yıl Mesajı

Denizli Protokolünden Yeni Yıl Mesajı

2020 yılına girmeye saatler kala Denizli protokolünden de yeni yıl mesajları gelmeye başladı. İşte o mesajlar:

A+A-

vbm-3084.JPG

Denizli Valisi Hasan Karahan

Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2019 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, 2020 yılının Denizli’mize, Ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. 

Yeni yıl, geçmiş bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, geleceğe ilişkin yol haritalarının tekrar belirlenmesi, planlanması ve gözden geçirilmesi için iyi bir vesiledir.

Ülke ve millet olarak amacımız,  bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve Denizli’yi hak ettiği noktaya taşımaktır.

Yeni yıllar geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra yeni yıla ilişkin yol haritasının yaşanan tecrübeler ışığında gözden geçirilmesine olanak sağlayan dönüm noktalarıdır. Bizler de bu anlayıştan hareketle geçmiş yılda hemşerilerimize daha iyi hizmet verme, ilimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla hemen her alanda hayata geçirdiğimiz projeleri, 2020 yılında da aynı kararlılıkla sürdürerek ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız.

Şüphesiz Denizli’nin daha etkili bir mesafe alma konusunda ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder;  tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

sdd.png

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı

Başkan Atlı, yayınladığı mesajda yeni umutlarla bir yılı daha karşıladığını ifade ederek, "2019 yılını acısıyla tatlısıyla bitirdik. Hem güldüğümüz hem eğlendiğimiz hem de acı günlerimiz oldu. 2020 yılının Babadağ'ımız ve ülkemiz adına başarı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl olarak geçmesi, vatandaşlarımızın hak ettiği demokratik ve toplumsal tüm çağdaş kriterlerin güçlenerek yaşandığı bir yıl olması en büyük temennimdir. Babadağ Belediyesi olarak 2019 yılında çalışmalarına başladığımız birçok önemli projeyi, 2020 yılında siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bugüne kadar olduğu gibi, 2020 yılı da sosyal belediyecilik hizmetlerimiz ve yatırımlarımızla dopdolu bir yıl olarak geçecek. Bu duygu ve düşüncelerle; siz değerli hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar; sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

thumbnail-img-2660.jpg

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan

Belediye Başkanı Cengiz Arslan   mesajında: Öncelikle 2020 yılının Çameli’li   hemşerilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dilerim dedi  Başkan  Arslan “Bizler Çameli’li hemşerilerimiz ile ele ele vererek taze bir anlayışla yeni yılda Çameli’yi daha da ileriye taşımak istiyoruz. Yeni yılda bizlerin en büyük amacı ilçemizi daha sağlıklı daha yaşanabilir bir ilçe  kılabilmek., klasik belediyecilik faaliyetlerinin ötesine geçerek, insan hayatını kolaylaştıracak ve ilçe  hayatına renk ve keyif katacak çalışmalarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

2014 yılından bugüne Çameli’mizi Büyükşehir Belediyemiz  ve Hükümetimizle ile birlikte daha iyi bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz  Birçok hizmet ve projeyi Çameli halkımızın desteğiyle gerçekleştirdik. Bu nedenle Çameli vatandaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. İnanıyorum ki, şu ana kadar olduğu gibi, bundan sonra da hep birlikte omuz omuza vererek, çok daha büyük hedefleri hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz  dedi.

“Milli ve manevi değerlerimiz için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Sınır boylarımızda, sınır ötesinde, ülkemizin ve kardeşlerimizin emniyeti için görev yapan kahraman Mehmetçiklerimizin de Rabbim yar ve yardımcısı olsun .2020 yılının güzelliklerle, sevgiyle, barışla ve umutla gelmesini diliyorum.  Ülkemiz için, tüm dünya için barış, adalet hoşgörü bolluk ve sevgi dolu bir yıl olmasını diliyorum.

 

sss-001.PNG

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz

Yeni yılda yepyeni bir Pamukkale hikayesi yazalım..

Bir yılın yaşanmışlıklarını geride bırakarak yeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz.İnanıyorum ki bu yeni yılda yeni heyecanlarla emin adımlarla ilerleyerek kentimizi ve ilçemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.

Geride bıraktığımız 2019 yılında kentimizi daha iyi noktalara taşıyacak birçok alanda güzel çalışmalar yapıldı.Eğitim,sağlık, spor,turizm,tarım ve hayvancılık alanlarında Pamukkale İlçemizde 2020 yılında çok daha önemli mesafeler kat edilmesini diliyorum.

Pamukkale'mizin gelişmesi, kalkınması ve layık olduğu yere gelmesi için geçmiş yıllarda olduğu gibi 2020 yılında da hepimizin üzerine düşen katkıyı sağlayacağına inanıyorum.

Hayallerini kurduğumuz,planlarını yaptığımız yeni sene umut ederim ki;hepimiz için arzu ettiklerimizden çok daha fazlasını yaşatır.Hepimize önce sağlık, huzur,mutluluk,bolluk ve bereket getirir.Ülkemizde ve tüm dünyada barış,huzur ve kardeşliğin mührünü vuracağı bir yıl olur.

baskan-fotograf.jpg

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili

Başkan Tefenlili yeni yılın başta ülkemize olmak üzere tüm dünyaya barış, mutluluk ve sağlık getirmesini diledi.

Başkan Tefenlili yeni yıl açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2019 yılını geride bıraktığımız şu günlerde 2020 yılını karşılamanın heyecanını yaşıyoruz. Geride bıraktığımız yılda ülkemiz için birçok önemli olaya tanık olduk. Bunlardan en önemlisi de yerli otomobilimizin tanıtımı olsa gerek. Millet olarak hepimiz ortaya çıkan arabalardan gurur duyduk. Şimdi 2020 yılının sayfalarını açmaya başlıyoruz. 2020 yılında başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında ülke olarak güçlü olmayı diliyorum. Bunu sağlayacak olan bizim birlik ve beraberliğimiz olacaktır. Ülkemizin güzel geleceğine dair ümitlerimiz, hayallerimiz her zamanki gibi büyük. Bu inançla 2020 yılında daha çok çalışarak, üreterek ülkemiz ekonomisine daha çok katkı sağlayacağız. Bu duygu ve düşünceler ile 2020 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, huzur, barış ve sevgi getirmesini diliyorum

m.jpg

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe

“İYİ YILLAR DENİZLİ”

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce 2019’un son günlerinde yeni yıl mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Gökce “2019 yılı Türkiye ve dünya için olumlu sayılabilecek, geleceğe umutla bakılmasını kolaylaştıracak bir yıl olmadı. Türkiye’miz de olumsuzluklardan fazlasıyla nasibini aldı. 2019 sorunların daha da ağırlaştığı, umutların yeşermek yerine ertelendiği, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ağır bedellerin ödendiği bir yıl oldu” ifadelerini kullandı.

Gökce açıklamasında “Ama güneş her gün yeniden doğmaya, acıları söndürürken umutları tazelemeye devam etmektedir. Güneş yeniden doğduğu sürece yeryüzü daha İYİ daha güzel olacak ve müreffeh dünya umutları da tükenmeyecektir.

İşte 2020’den temel umut ve beklentimiz budur” dedi.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce son olarak “2020’de dünyamız, Türkiye’miz ve Denizlili hemşerilerimiz adına umutların çoğaldığı, barışın ve huzurun egemen olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştiği, akan kan ve gözyaşlarının artık tarihe karıştığı bir yıl olmasını diliyor; adaletin hâkim olduğu, basın özgürlüğünün, insan hak ve özgürlüklerinin korunduğu, evrensel anlamda hukuk ve adaletle, Cumhuriyetin temel değerleriyle güçlendirilmiş, kurum ve kurallarla işleyen tam ve eksiksiz bir demokrasi istiyoruz. İYİ yıllar Denizli, İYİ yıllar Türkiye” ifadelerini kullandı.

thumbnail-mem-5577.jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2019 yılının son gününde çalışma arkadaşları ile bir araya geldi.

2020 yılında sağlık, mutluluk ve başarı dileyen Müdür Oğuz, 2019 yılına veda ederken; inancımızı ve gücümüzü yenileyeceğimiz, umutlarımızı tazeleyeceğimiz, yeni fırsatlar, yeni başlangıçlar içeren yeni bir yılı karşılamanın heyecanını sizlerle paylaşıyorum. Bu duygularla idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, personelimiz ve eğitim gönüllülerimiz ile Denizli halkının yeni yılını kutlar; 2020 yılının ülkemize, tüm eğitim camiasına sağlık, huzur ve başarı getirmesine dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.