Denizli Protokolünden Yeni Yıl Mesajı

Denizli Protokolünden Yeni Yıl Mesajı

Denizli protokolünün yeni sene ile alakalı mesajlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

A+A-

vali-ali-atik-denizli-yks-mesaj-006.png

Denizli Valisi Ali Fuat Atik

Gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere ve salgın hastalıklara sahne olan, sağlığımızın ne büyük bir hazine olduğunu anlamamızı sağlayan 2020 yılını acı, tatlı hatıraları ve kazanımlarıyla geride bırakıyoruz.

Bizler geçmişimizde savaşlar, krizler, salgın hastalıklar gibi toplumsal sıkıntılarla boğuşmuş; yılmadan, umutsuzluğa düşmeden,  zorlukların üstesinden gelmesini bilmiş bir milletiz. Bugün yaşadığımız sıkıntılı süreçte salgın hastalıkla mücadele etmekte ve uyguladığımız tedbirlerle onu yenme umudumuzu korumaktayız.

2020 yılı; sağlığın, birlik ve beraberliğin, kurallara uymanın önemini bizlere öğretmesi açısından önemliydi. Bu bağlamda emek harcayan başta sağlık çalışanlarımıza, her kademedeki kamu personelimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış, huzur ve umut dolu bir yıl olmasını temenni eder; tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım.

8o7a3773.JPG

PAÜ Rektör Vekili Ahmet Kutluhan

Dünyamız ve ülkemiz geride bıraktığımız 2020 yılının büyük bir bölümünü, Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele ederek geçirdi. Yaşadığımız salgın, sosyal yaşantımızdan eğitim sistemimize, kişisel alışkanlıklarımızdan hayata bakış açımıza kadar birçok alanda değişimlere sebep olmaktadır.  Dünya ölçeğinde sosyal, beşeri ve ekonomik etkilerini yaşadığımız bu salgın sürecinin en kısa sürede sona ermesi hepimizin en büyük temennisidir.

2020 yılı, bizlere ayrıca birbirimizden uzak coğrafyalarda yaşasak da aynı milli kültürel temeller üzerinde şekillendiğimiz ve benzer temel fikirleri ifade ettiğimiz Türk dünyası olarak hep birlikte daha güçlü olduğumuzu fark ettirdi. Can Azerbaycan’ın Karabağ’ı işgalden kurtarması sevincimiz, milli-kültürel köklerimiz ile birbirimize bağlı olduğumuz Türk dünyası ile daha da yakınlaşmamız gerektiğini bir kez daha bizlere gösterdi.

Küresel salgınla mücadele ederken bilimin ışığında önemli projeleri hayata geçirdiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz. Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldıkları bilimsel proje yarışmalarında elde ettikleri derecelerle her yıl olduğu gibi bu yıl da Pamukkale Üniversitesi Ailesi olarak bizleri gururlandırmıştır. İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşların yanında sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının da desteği ile bilime önemli katkılar sunmayı hedeflendiğimiz projelerimize 2021 yılında da gayretle ve var gücümüzle çabalayarak devam edecek olmanın heyecanını şimdiden yaşamaktayız.

İnanıyorum ki 2021 yılı, ülkemiz ve milli-kültürel kökleri ile birbirine sımsıkı bağlı olan Türk dünyası için bilim, teknoloji, ekonomi, kültür, sanat, spor ve diğer tüm alanlarda birçok başarılı gelişmelere sahne olacaktır.  Türk kültür ve medeniyetinin yaşatılması, korunması ve gelecek nesillere aktarılması konusunda da Pamukkale Üniversitesi olarak, bilimin önderliğinde yaratıcı, yenilikçi, girişimci ve eleştirel düşünen eğitim anlayışımızı sürdürürken milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirme gayretimizi bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam ettireceğiz.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, hedeflerimize ulaşıp başarı grafiğimizi en üst seviyelere çıkaracağımız bir yıl olacağına olan inancımla, ulusal ve uluslararası alanda örnek projelerle geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimiz ve birbirinden önemli işlere imza atacağımız yeni bir yıl olmasını dilerken, başta ilimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada sağlık, sevgi ve huzurun hâkim olduğu bir yıl olmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum.

ssss.jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz

2020 yılı başlarında yaşanan pandemi ile birlikte gerek dünyada gerek ülkemizde gerekse şehrimizde yeni normların ve yaşama şartlarının oluştuğu bununla birlikte pek çok yeni gelişmenin ve önemli olayların hayat bulduğu bir yıl oldu. 2021 yılında tüm dünyayı etkileyen pandeminin son bulacağı inancıyla, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim. Hayatınız boyunca sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olmasını diler; sevgili öğrencilerimizin, saygıdeğer öğretmenlerimizin ve velilerimizin yeni yılını kutlarım.

2-031.jpg

MHP Pamukkale İlçe Başkanı  Mehmet Ali Yılmaz

Başkan Yılmaz'ın,yeni yıl mesajı şu şekilde;"Her yeni yıl arkasında biraz hüzün biraz keder biraz özlem bırakarak kapısını bin bir ümitle yeni yıla açar. Yeni yıl ile birlikte refah ve barış içerisinde, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşamın ülkemizde hüküm sürmesi hepimizin tek dileğidir.

2020 yılı pandemi süreci ile birlikte yaşamın ve nefes alabilmenin ne denli önemli olduğunu tüm dünyaya acımasızca öğretti.Sağlığın,insan hayatındaki en büyük değer olduğunu bir kere daha gün yüzüne çıkardı.

2021 yılında,bulunan aşıların ve tedavi yöntemlerinin tüm insanlığı sağlığa ve huzura  eriştirmesini yürekten temenni ediyorum.

Bu sene yaşadığımız yüzyıla ve sahip olduğumuz “insan”onuruna yakışmayan acı ve üzücü olaylara tanıklık ettik.Terör vakaları,kadına şiddet ve vahşet dolu acılar gördük,gözyaşı döktük.Doğal afetlerle sarsıldık ve sevdiklerimizden ayrıldık. Dayanışmanın ve hep birlikte zorluklarla mücadele etmenin değerini daha çok anladık.Sabrın anlamını,özgürlüğün değerini özümsedik.Dualarımız ve umudumuz,mesut insanlar,gülen yüzler içindir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm insanlığın “Yeni Yılını” tebrik ediyor, bolluk, bereket ve başarı dolu bir yıl temenni ediyorum.
Biliyoruz ki;karanlık gecenin sonunda yepyeni umut,huzur, mutluluk ve sağlık dolu aydınlık bir güzel gün vardır."dedi.

yucek-gungor.png

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, tarihî olaylara şahitlik edilen 2020 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde yayınladığı mesajında, 2021 yılının tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını ve dünyayı saran salgının biran evvel son bulmasını temenni etti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör mesajının devamında; “ 2020 yılı ülkemiz ve tüm dünya için çok zor bir yıl oldu. Dünyanı saran salgını Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, bakanlıklarımızın ve insanınızın özverisi sayesinde kontrollü ve başarılı bir şekilde atlatmaya devam ediyoruz.

Bu süreç içerisinde öncelikle fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı ve devletimizin kurmuş olduğu Vefa Sosyal Destek Gruplarına tek tek teşekkür ediyorum. El ele, gönül gönüle vererek beraber bunların üstesinden geleceğimize olan inancım tamdır. Geçmişte bunların örneğini fazlasıyla yaşadık” dedi.

2020 yılı hastalığın yanı sıra doğal afetler yılı da olduğuna dikkat çeken Güngör, “Karadeniz’de sel baskını, Elazığ, Malatya ve İzmir depremleri meydana geldi. Bu zorlu günlerde gördük ki bu aziz millete bir ve diri olduğu müddetçe aşamayacak hiçbir zorluk yok.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın bütün hemşehrilerimizin aileleri ve sevdikleriyle sağlık, afiyet, mutluluklar içerisinde geçireceği ve bir an evvel tüm dünyayı saran salgının son bulmasını ve 2021 yılının eski günlerde olduğu gibi, gönülden sarıldığımız selamlaşabildiğimiz rahat rahat Denizlili hemşehrilerimizle bir araya gelebildiğimiz, aramıza sosyal mesafeyi koymadığımız sağlıklı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

AK Parti olarak 2021 yılında milletimizin yanında gönüller almaya gönülden gönüle köprüler kurmaya devam edeceğiz” dedi.

raziye-akisik.jpg

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık

Yeni yıla girmeye sayılı saatler kala İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık 2021 yılı için umutlu konuşarak vatandaşların iyi bir yıl geçirmesini diledi. Akışık yayımladığı mesajında, “2020 yılı hiç geçmeyecekmiş, bitmeyecekmiş gibi bir yıldı. Salgınlar, felaketler, ekonomik krizle boğuşarak bu yılı geride bırakıyoruz. Hem Denizli için hem de ülkemiz için hiç kolay bir yıl olmadı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan olumsuzluklar, kapanan iş yerlerinin yarattığı işsizlik, hayat pahalılığı tüm insanların kendisini çaresiz ve umutsuz gibi hissetmesine neden oldu. Ama 2020 yılı unutulan her şeyi yeniden hatırlattı, ihtiyaçlarımızın aslında ne kadar sade şeyler olduğunu, hiç ölmeyecek gibi yaşadığımız şu hayatın, her an son bulacağını gözlerimiz önüne serdi. 2020 bizden en sevdiklerimizi aldığında ise aslolan şeyin aslında sevdiklerimiz, sağlığımız ve huzurumuz olduğunu hatırlattı.

İnşallah 2021 yılı herkesin sağlıklı olduğu, çalışanların haklarını aldığı, işsizlik ve ekonomik sıkıntıların azaldığı, insanların tekrar güldüğü bir yıl olur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bereketli bir yıl olsun” diye konuştu.

bulent-cavusoglu-denizli-devlet-bahceli-yanit-002.png

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu

Vatandaşların 2020'de özellikle pandemi nedeniyle can ve geçim derdine düştüğünü ifade eden Çavuşoğlu, "2020, tüm dünya ve ülkemiz ve Denizli için çok zor bir yıl oldu. Milletimiz, bir yandan Kovid-19 salgınıyla mücadele ederken bir yandan da siyasi iktidarın kötü yönetiminden kaynaklanan sorunlarla karşı karşıya kaldı. 2020 yılında daha da yoksullaşan halkımız, adeta can ve geçim derdi arasına sıkıştırıldı" dedi.

CHP'li belediyelerin, yıl boyunca, yoksulluk içinde canıyla mücadele eden vatandaşlarımıza nefes olabilmek için var gücüyle çalıştığını ifade eden Çavuşoğlu, "Bir yandan asli görevlerini yerine getiren belediyelerimiz bir yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olabilmek için imkanlarını seferber etti. Belediyelerimiz bu süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşa ayni ve nakdi yardımda bulundu. Gerek örgütlerimiz, gerekse belediyelerimiz aracılığı ile vatandaşlarımıza gıda yardımı, maske ve dezenfektan gibi malzemeler ücretsiz dağıtıldı. Belediyelerimiz, son olarak iktidarın hayat pahalılığına ezdirdiği işçilerimizin yanında oldu. Genel Başkanımızın talimatlarıyla tüm belediyelerimizde uygulanacak asgari ücret en az 3 bin 100 lira olarak belirlendi. İmkanı olan belediyelerimiz, bu rakamın da üzerindeki tutarları belirlemeye başladı" ifadelerini kullandı.

CHP'li belediyelerin halkı kandıran çılgın projelerin peşinden koşmadığını, vatandaşın öncelikli sorunlarını çözmek için mücadele ettiğini vurgulayan Çavuşoğlu, "Ülkedeki sıkıntılara çözüm üretmesi beklenen siyasi iktidar, bu kritik süreçte dahi işi gücü bırakıp belediyelerimizin hizmetlerini itibarsızlaştırmaya çalıştı. Ancak biz gücümüzü milletimizden alıyoruz. O nedenle belediyelerimiz yeni yılda da yeni projelerle vatandaşın dertlerine derman olmaya devam edecek. Yereldeki başarılı hizmetlerimizle iktidara yürüyoruz. İlk seçimlerde milletimizin desteği ile iktidar olacağız. İşte o zaman bu adaletsiz düzeni değiştirecek, ülkemize gerçek demokrasiyi getireceğiz. Bu vesileyle yeni yılın, Denizlimize, ülkemize ve dünyaya sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.

ea771952-406a-47d2-a615-acabcb26e54a.jpg

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen

Başkan Ceşen, geride kalan 2020 yılının buruk olarak hatırlanacağını ifade ederek, “İnşallah 2021 yılı amatörler açısından sporla dolu bir yıl olur” dedi.

Tamamlanmak üzere olan 2020 yılında tüm dünyayı etkileyen koronavirüs pandemisi amatör futbol liglerinin oynanmamasına neden oldu. Denizli’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Başkanı Feyyaz Ceşen geride kalan yılı ve yeni yılla ilgili beklentileri değerlendirdi. “2020 yılı tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de çok olumsuz etkiledi” diyen Ceşen, “Koronavirüs her gün dünyada binlerce can aldı, almaya da devam ediyor. 2020 yılının Mart ayından buyana dünya büyük bir sınav veriyor. Maalesef koronavirüs nedeniyle önce sağlık düşüncesinden dolayı amatör liglerimizi oynatamadık. Özellikle amatörler açısından kayıp bir yıl oldu. Ama asıl olan insan sağlığı olduğu için müsabakalar oynanamadı. Spor camiasından değerli kayıplarımız oldu. Bu vesile ile hayatını kaybedenlere rahmet, hastalıkla mücadele edenlere de şifalar diliyorum. Bu da bizleri çok üzdü. Ama acısıyla tatlısıyla bu yılı geride bırakıyoruz. Amatörler açısından güzel gelişmelerde oldu. Merkezefendi ve Pamukkale belediyeleri ilçelerinde faaliyetlerine devam eden kulüplerimize malzeme yardımında bulundu. Bunun yanında yıllardır hayalini kurduğumuz ASKF hizmet binamızda da çalışmalar bugün itibariyle yüzde 60 seviyesine geldi. İnşallah en yakın zamanda kendi binamızda amatörler hizmet vermeye başlayacağız. Bunun yanında 2021 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kulüplere yardımları olacak. Yine yeni yılda koronavirüs pandemisinin sona ermesi ile birlikte çok özeliğimiz sahalara dönmeyi umuyorum. Yeni yılın sporla dolu geçmesini temenni ediyorum. Başta spor camiamız olmak üzere tüm Denizli halkının ve milletimizin yeni yılını kutlar, sağlık ve başarı dolu nice seneler dilerim” dedi.

baskan-fotograf-001.jpg

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili

Başkan Tefenlili yeni yıl vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya için sağlık, barış ve huzur diledi.

Başkan Tefenlili yeni yıl açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2020 yılı ne yazık ki tüm dünyayı etkisi altına alan salgınla birlikte ülkemizde yaşanılan depremler yüzünden çok zor geçti. Sağlık anlamında, sosyal ve ekonomik anlamda zor günler yaşadık. Gerek aşı çalışmaları gerekse alınan salgın tedbirleri ile 2021 yılına büyük umutlarla giriyoruz. 2021’in pandemiden kurtulduğumuz, ekonomik refahın arttığı bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.