Denizli Seviye Öğrencileri Ünlü Yazarla Buluştu

Denizli Seviye Öğrencileri Ünlü Yazarla Buluştu

Özel Denizli Seviye Okulları ünlü yazar Tuğba Sarıünal ile öğrencileri buluşturdu.

A+A-

Özel Seviye Okulları öğrencileri geçtiğimiz günlerde büyük bir sevinç yaşadı. Uzun zamandır takip edip, kitaplarını severek okudukları ünlü yazar Tuğba Sarıünal Seviye okullarını ziyaret etti. Yazar Tuğba Sarıünal'ın yazdığı eserler, Çarpışma, Sanrı, Paranoya, Akıl Tutulması, Arkadaşlar Ev Halim, Nakil'den oluşuyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yazar daha sonra öğrencilerin kitaplarını imzaladı. Konu hakkında konuşan yazar Sarıünal, Seviye okuluna ve öğrencilerin ilgisine hayran kaldığını belirtirken, daha sonra Denizli'den ayrıldı.

Tuğba SARIÜNAL Kimdir?

Tuğba Sarıünal 1988 yılında doğmuştur. Almancı bir ailenin üçüncü kız çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden mezun olmuştur. Drama İstanbul Senarist Geliştirme Merkezinde eğitim almıştır. Profesyonel anlamda fotomodellik ve mankenlikte yapmıştır. Günümüzde senaristlik ve yazarlık yapmaktadır. 

Oyunculuk kariyeri arkadaşları ile birlikte gittiği cast görüşmesinde seçilmesi ile başlamıştır. Sadri Alışık Oyunculuk Okuluna devam eder ve oyunculuk eğitimini tamamlar. TRT kanalında yayınlanan Dinle Sevgili ve Türk'ün Uzayla İmtihanı gibi dizlerde rol almıştır. En son ise İncir Reçeli 2 filminde rol almıştır. 

Tuğba Sarıünal hem yazar hemde senaristtir. İlk romanını bitirdiğinde öncelikle herkesten sakladığını daha sonra arkadaşlarına biraz anlattıkça dikkat çektiğini görmüştür. Romanlarından kesitler dinleyen herkesin bastırması gerektiğini söylemiştir. Yazar en çok polisiye romanları sevdiğini söylemiştir. 

Yazarın kitapları;

Çarpışma

Sanrı

Paranoya

Akıl Tutulması

Arkadaşlar Ev Halim

Nakil

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.