Denizli Seviye Okulları’nda Bambaşka 24 Kasım

Denizli Seviye Okulları’nda Bambaşka 24 Kasım

Özel Denizli Seviye Okulları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981’den bu yana “24 Kasım Öğretmenler Günü” olarak kutlanıyor.

A+A-

Ülke genelinde 24 Kasım günü tüm öğrenciler öğretmenlerinin bu gününü kutlarlar. Özel Denizli Seviye Okullarında da bu durum değişmez. Tüm  öğrenciler içtenlikle öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, bir farkla…

Öğrenciler Oturdu Öğretmenler Sahne Aldı

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Özel Denizli Seviye Okulları öğretmenleri öğrencilerine büyük bir gösteri hazırlamaktadır. Gelenek bu sene de değişmedi. Öğretmenler tam kadro sahnedeydiler. Bütün törenlerde sahnede olan öğrenciler bu gün seyirci koltuğundaydılar. Öğretmenler öğrencilerinin karşısına öğretmen kimliklerini dışarıda bırakıp çıktılar.

Programda ilk olarak şehit öğretmenler saygı ile anıldı. Daha sonra eğitici ve öğretici yanı olan tiyatro, eğitimli insanın bu ülke için gerekliliğini ön plana çıkarırken oyuncular yine okul öğretmenleriydi. Devamında orkestra eşliğinde solo performanslar sergilemiş olanlar yine öğretmenlerdi. Bununla da yetinmeyen öğretmenler öğrencilere bir de şiir dinletisi sundular. Öğrenciler “bu kadarını da beklemiyorduk” derken, sahne yine öğretmenlerden meydana gelen koro ekibi çıktı. Koro ekibi sahnede harika bir müzik şöleni sundu.

Tüm etkinlikler öğretmenlerin özverisi ve işbirliği sayesinde çok büyük uğraşlar ile hazırlandı ve öğrenciler tarafından çok beğenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.