Denizli Suç Örgütü Lideri Tutuklandı

Denizli Suç Örgütü Lideri Tutuklandı

Denizli'de kaçakçılık ve organize suçlara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 1 kişi tutuklandı

A+A-

17.05.2021-23.05.2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde;

Denizli genelinde Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla; ilimizde içi tütünle doldurulmuş kaçak dolma sigara ve makaronları daha önce kullanılmış bandrol yapıştırarak ikametlerinde, araçlarında ve işyerlerine ait depolarda gizleyerek piyasaya yasadışı yollarla çıkarmak isteyen şüpheli şahıs ve organizasyonlara yönelik gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda;  (5) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu Kanun kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyonlarda ve aramalarda;

-43.400 Adet Kaçak Makaron,

-13.320 Adet Dolma Sigara,

-500 Paket Kaçak Sigara,

-40 adet TAPDK Bandrolü

-102 Kg Kaçak Kıyılmış Tütün

-1 Adet ruhsatsız tabanca,

-1 Adet ruhsatsız av tüfeği,

-5 Adet fişek ele geçirilmiştir.

Denizli genelinde Emtia Kaçakçılığı konusu ile kaçakçılık suçlarının önlenmesi ve her türlü kaçak ilaç ve ürünün tespiti amacı ile yapılan 3 ayrı operasyonda; (3) şüpheli şahıs yakalanmış, şüphelilerin kullandıkları araçlarda, işyerlerinde ve ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda; 1.318 Adet Kaçak Cinsel İçerikli Ürün ele geçirilmiştir.  Yakalanan şüpheliler hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında Yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde;

- Suç İşlemek Amacıyla örgüt Kurmak suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.