Denizli tarım fuarına hazır

Denizli tarım fuarına hazır

Denizli'de Orion Fuarcılık ev sahipliğinde düzenlenecek Aegeanagri 12. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı 9 - 12 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. 

A+A-

Denizli'de 9 - 12 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Aegeanagri 12. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nın basın toplantısı Denizli Değirmen Restoran'da geniş katılım ile gerçekleşti. Toplantıya Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin Kutlu ile ziraat odaları başkanları katıldı. Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, EGS Park Fuar Alanı'nda düzenlenecek fuara 157 firmanın katılacağını belirterek 400 markanın temsil edileceğini dile getirdi. Tan, Ege Bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye'den yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla beraber fuarı 150 bin kişinin ziyaret etmesini ön gördüklerini kaydetti.

 Denizli Tarım Fuarı ile klasikleşen ve her yıl daha fazla ilgi gören 'Bilek Güreşi Etkinliği' 5 gün boyunca fuar saatleri içinde gerçekleşecek. Bileğine ve gücüne güvenen ziyaretçiler arasında yapılan yarışma için özel olarak etkinlik alanı oluşturuldu. Oldukça çekişmeli geçen yarışmaların sonunda kazanan taraf çeşitli hediyelerin de sahibi olacak. Bu yıl ilk kez 'Yoğurt Yeme Yarışması' düzenlenecek. Yarışma sonunda galip gelenlere sürpriz hediyeler dağıtılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.