Denizli Turizm'de De  Yıldızlaşacak

Denizli Turizm'de De Yıldızlaşacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Star Gazetesi tarafından organize edilen "Star Şehir Buluşmaları"na Denizli'nin turizm potansiyeli damgasını vurdu.

A+A-

"Star Şehir Buluşmaları" Anemon Otel'de gerçekleştirildi.  "Yeni sistemde Türkiye'nin ve Denizli'nin Geleceği" ile alakalı toplantıya, Başkan Zolan Vali Karahan olmak üzere pek çok gazeteci yazar ve davetli katılımda bulundu. Açılış konuşmasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin Anadolu'nun göz kamaştıran şehirlerinden bir tanesi olduğunu ifade ederek, Denizli'ye gelenlerin, bu toprakları görenlerin, buranın çok farklı güzellikleri olduğunu da gördüğünü belirtti.

 

"Ahilik kültürünün olduğu bir şehirdir Denizli"

 

Başkan Osman Zolan, geçmişe bakıldığı zaman Denizli’nin bir çok saldırılara göğüs gerdiğini, Denizli'nin kurtuluş gününün olmadığını çünkü ecdadın burayı yurt yaptıktan sonra bir daha bu topraklara düşman postalının basmadığını, Denizli’nin tükettiğinden daha fazla ürettiğini, ve her yönü ile ülkeye katkı sağladığını, başta tekstil sektörü olmak üzre ihracatta da lider bir şehir olduğunu,  köklerinde üretmek ve dürüstlük olduğunu, ahilik kültürü olan bir şehir olduğunu belirtti.

 

Denizli'de turizm çeşitliliği var

 

Başkan Osman Zolan, Denizli’nin tekstil ve sanayide olduğu gibi turizm sektöründe de güçlü bir şehir olacağını, her ne kadar lokomotifin Pamukkale olarak gözükse de Denizli'de turizm anlamında çok çeşitliliğin olduğunu, yaylaları ile termal suları ile 19 antik şehriyle Denizli’nin güzelliklerini anlatmayı sürdüreceklerini, kendilerinin de bu şehre hizmet etmenin gururunu ve mutluğunu yaşadığını, en büyük güzelliğin Denizli'de yaşayan insanların olduğunu, insanlarının çalışkan, gayretli, üretken olduğunu ve ülkesine, milletine ve bayrağına bağlı olduğunu sözlerine ekledi.

 

"Denizli yerli ve milli bir duruş sergiliyor"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a ev sahipliğinden ötürü teşekkürlerini sunan Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak da, Denizli’den övgüler ile bahsetti ayrıca diğer katılımcı yazarlarda Denizli ile alakalı övücü cümleler ederek tüm bunları yapmakta öncü olan Başkan Zolan’a teşekkürlerini ilettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.