Denizli Türk Ocakları Yeni Adresine Taşınıyor

Denizli Türk Ocakları Yeni Adresine Taşınıyor

Türk Ocakları Denizli şubesine tahsis edilen “Tarihi Adil Beştaş Evi faaliyete açılıyor.

A+A-

Denizli’nin en eski sivil toplum örgütlerinden biri olan (kuruluşu 1012) Türk Ocakları Denizli Şubesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen ve Türk Ocakları Denizli şubesine tahsis edilen “Tarihi Adil Beştaş Evi”nde faaliyet gösterecektir.

Türk Ocakları Denizli Şubesi, yeni binasının açılış töreni düzenlenecektir. Açılış töreni, 11 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacaktır.

Açılış törenine Irak-Kerkük Milletvekili Erşat SALİHİ, Azerbaycan-Bakü Milletvekili Ganire PAŞEYEVA, Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet ÖZ katılacaktır.

Başkan Tok’tan Davet

Açılış töreni ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Turgut TOK “Tarihi bir mekânda faaliyet yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ocağımızda 1912’den bu yana başta İlimizin kültürü, tarihi, sanatı, dili, edebiyatı olmak üzere, Türk Milleti ve Türk Dünyasına yönelik etkinlikler yapılmaktadır. Türk milletini ve devletini, ilimizi ilgilendiren her konuda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Tarihi Adil Beştaş Evi’ni "Türk-İslam Medeniyetleri ve Kent Belleği Düşünce Merkezi" projesi kapsamında Türk Ocakları Denizli Şubesi’nin kullanımına veren Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman ZOLAN Bey’e teşekkür ediyoruz. Bu tarihi yapı, ilimizde bilimin, sanatın, düşüncelerin konuşulduğu ve tartışıldığı, devletimiz, milletimiz ve ilimiz için projelerin üretildiği bir mekân olacaktır. Cumartesi saat 14.00’te açılış töreni, 15.00’te Panel düzenlenecektir. Panelde Irak-Kerkük Milletvekili Erşat SALİHİ, Azerbaycan-Bakü Milletvekili Ganire PAŞEYEVA, Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet ÖZ konuşmacı olarak katılacaklardır. Açılış törenimize ve Panele Tüm halkımız davetlidir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.