Denizli Ülkü Ocakları Etkinliklerine Devam Ediyor

Denizli Ülkü Ocakları Etkinliklerine Devam Ediyor

Denizli Ülkü Ocakları, Denizli’de ikamet eden Türkmen çocuklarını sinema ile tanıştırmaya devam ediyor.

A+A-

Bir süre önce Evliye Çelebi’nin animasyon filmini izleyen Türkmen minikler, bu defa da Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatan Kurtuluş ismi filmi izlediler.

30 Ağustos Münasebetiyle

Ülkü Ocakları Türk Dünyası Birim Başkanı Harun Korkman, Denizli’de yaşayan Türkmen minikler için sanat, spor, çocuk hakları ve hijyen ve okul öncesi eğitim gibi faaliyetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Korkman,  “Ocak Başkanımız Murat Aydınlı beyefendinin talimatıyla bundan bir süre önce ilimizde yaşayan Türkmen kardeşlerimizin çocuklarını ilk kez sinemayla tanıştırdık.  Bu günle beraber şu ana kadar 110 Türkmen miniğimiz sinema keyfini ilk kez yaşadı. Bugün de yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramımız nedeniyle Kurtuluş savaşı yıllarını  anlatan Kurtuluş isimli filmi miniklerimizle buluşturuyoruz. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen birim mensuplarına teşekkür ediyorum.  Yine bu imkanı bize sağlayan Murat Başkanımıza ayrıca  teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek” diye konuştu.

Türkmen minikler daha sonra Ziya Öztan’ın yönettiği Senaristliğini Turgut Özakman’ın yaptığı Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatan Kurtuluş isimli filmi izlediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.