Denizli Ülkü Ocaklarından Farkındalık Eğitimi

Denizli Ülkü Ocaklarından Farkındalık Eğitimi

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın sosyal farkındalık projeleri devam ediyor.

A+A-

Ülkü Ocakları bünyesinde Temel İlk Yardım, Acil durum eğitimi ve olası doğal afetlere karşı tatbikat gerçekleştirildi.

Ocak binasında yoğun katılımla gerçekleştirilen eğitim faaliyetinde İş Güvenliği Uzmanı Maden Mühendisi Yüksel Aldemir,  suni solunum, kalp masajı, temel yaşam desteği, epilepsi krizleri, boğulma vakaları, kalp krizi, trafik kazası yaralanmalarında, hastalara nasıl müdahale edileceği anlattı.

İLK YARDIM EĞİTİMİNİN ARDINDAN TATBİKAT

Eğitim proğramının ardından  olası doğal afetlerde yapılması gerekenler ile ilgili bir de tatbikat gerçekleştirildi. Gerçeğini arfatmayan tatbikatta katılımcılara deprem, yangın ve su baskını gibi doğal afetlerde yapılşması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

SOSYAL FARKINDALIK PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür  Solak, “Ülkü Ocakları olarak sosyal farkındalık projelerimize ara vermeden  devam ediyoruz.  Bu kapsamda bugün her Türk gencimizin acil bir durumda yapması gereken temel sağlık müdahalelerini öğrenme amaçlı bir program gerçekleştirdik. Çalışma sonrası gördük ki ilk yardım bilgisinin ne kadar önemli ve gereklidir.  Ayrıca programımızda bir de olası doğal afetlerde yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.  Düzenlediğimiz eğitim programımıza katkı koyan İş Güvenliği Uzmanı Maden Mühendisi Yüksel Aldemir beyefendiye teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.