Denizli Ülkü Ocaklarının Belgeseline Büyük İlgi

Denizli Ülkü Ocaklarının Belgeseline Büyük İlgi

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan “Denizli Ülkü Ocakları Yollarda” Belgeselinin  tanıtım gecesi gerçekleştirildi.

A+A-

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı gençleri tarafından hazırlanan ve çekimleri  yaklaşık bir ay süren  Tavas ve Çivril belgeselinin tanıtım gecesi  gerçekleştirildi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan tanıtım gecesine, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çvril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Hıra, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kültür ve Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Emre Erdoğan, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Adil Aksoy, Türk Ocakları Başkanı Turgut Tok, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, Ülkü Ocaklarının bir Eğitim ve Kültür Vakfı olduğunu belirterek “Her alanda olduğu gibi Kültür ve Sanat alanında da çalışmaya devam ediyoruz.  Tamamen Ocağımızın gençleri tarafından hazırlanan Tavas ve Çivril belgeselimizin çekimleri  yaklaşık bir ay sürdü. İlçelerimizin tamamını  kapsayan belgesel çekimlerimize devam edeceğiz.   Katılan tüm  davetlilere Ülküdaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Tanıtım toplantısından önce Tavas ve Çivril ilçesinin yöresel kıyafetleri ve iki ilçede yetişen ürünlerden oluşan stant açıldı. Büyük ilgi ile izlenen belgeselin ardından Başkan Murat Aydınlı belgesellerin çekiminde emeği geçenlere teşekkür belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.