Denizli Valiliği Açıkladı! Hafta Sonu da Açık

Denizli Valiliği Açıkladı! Hafta Sonu da Açık

Denizli Valiliğinden yapılmış olan açıklamada İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerinin hafta sonu da açık olacağı ifade edildi.

A+A-

Denizli Valiliği hafta sonu öğrencilerin bir aksilik yaşamasına karşı tedbir amacıyla nüfus müdürlüklerini açık tutacaklarını duyurdu. 

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ÖSYM tarafından 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2020-YKS) girecek olan öğrencilerin sınav süreçlerinde herhangi bir mağduriyet yaşamamaları amacıyla, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı başvurularının alınması ile sınırlı olarak İlimiz İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri YKS öncesine denk gelen 25 Haziran 2020 Perşembe ve 26 Haziran 2020 Cuma günü saat 20.00'a kadar, YKS'nin yapılacağı gün olan 27 Haziran 2020 Cumartesi günü 07.00-13.00 saatleri arasında, YKS'nin yapılacağı gün olan 28 Haziran 2020 Pazar günü 07.00-16.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.”

Geçici Kimlik Verilecek

Nüfus kimliklerini kaybedenler için geçici kimlik verileceğinin ifade açıklama şöyle devam etti: “Sınava katılacak adaylardan Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için "Sınav Giriş Belgesi" ile 1 (bir) adet biyometrik fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni T.C. Kimlik Kartı düzenleninceye kadar geçerli olmak üzere "Geçici Kimlik Belgesi" verilecektir. “

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.