Denizli Valiliği'nden Basına Çıkan İddialar Hakkında Açıklama

Denizli Valiliği'nden Basına Çıkan İddialar Hakkında Açıklama

Denizli Valiliği tarafından basında çıkan Huzurevi’nde gerçekleştiği iddia edilen olaylar ile alakalı bir açıklama yapıldı.

A+A-

Bugün basına yansıyan ve Denizli Huzurevi'nde yaşandığı öne sürülen olaylar herkesi şoke etmişti. Konu ile alakalı açıklama yapan Denizli Valiliği konu ile alakalı idari ve adli soruşturmanın başlatıldığını ifade etti.

Valilik konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

11.12.2019 tarihinde basında çıkan Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile ilgili 'Huzurevine yönelik skandal iddialar' başlıklı haberde;

Bir yaşlının oda arkadaşının gözü önünde, personel tarafından kemikleri kırılıncaya kadar dövüldüğü, evci çıkan başka bir yaşlının saçlarının tamamen bit kapladığının ailesinin fark ettiği, ara öğünde son kullanma tarihi geçmiş meyve suyu dağıtıldığı, bir jiletle onlarca yaşlının traş edildiği, banyo süresinin en fazla 5 dakika olduğu, bu korkunç ve tüyleri diken diken eden olaylara isyan eden personele tutanak üzerine tutanak yağdırıldığı şeklinde iddialar konu edilmiştir. Söz konusu haberde yer alan iddialar ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.